ACTUALITATE 25 martie 2012

Poşta Română organizează ediţia a V-a a concursului de desen „Vine, vine Iepuraşul!”

de Covasna Media | 446 vizualizări

Concursul se adresează exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani.

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti, C.N. Poşta Română lansează, pe 26 martie, a V-a ediţie a concursului de desen „Vine, vine Iepuraşul!”.

Concursul, organizat cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, se adresează exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, care îşi vor putea trimite desenele pe adresa Bd. Dacia nr. 140, Sector 2, cod poştal 020065, Bucureşti, până la data de 13 aprilie, data poştei, cu menţiunea „Serviciul Relaţii Publice”, pentru concursul de desen „Vine, vine Iepuraşul!”.

Premiul cel mare – excursie în Grecia

Lucrarea desemnată câştigătoare va fi premiată cu o excursie în Grecia.

Pentru lucrările clasate pe locurile doi şi trei se vor acorda premii constând în sejururi la mare şi la munte, în spaţiile de cazare ale C.N. Poşta Română S.A.

Proiectul se va desfăşura în perioada 26 martie – 13 aprilie şi face parte din ciclul de competiţii artistic-culturale, iniţiat de Poşta Română, pentru susţinerea artei şi valorilor culturale româneşti, prin încurajarea şi promovarea tinerilor creatori.

Regulamentul concursului va putea fi consultat pe site-ul www.posta-romana.ro sau apelând Serviciul de relaţii cu clienţii Infopost, la numărul de telefon 021.93.93.111.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.