ACTUALITATE 9 iulie 2021

25 de solicitări pentru sterilizarea câinilor

de Covasna Media | 1339 vizualizări

Câinii din Sfântu Gheorghe și din zonele care aparțin administrativ orașului pot fi sterilizați la Adăpostul de câini de la Câmpul Frumos. În total, 25 de proprietari de câini s-au înscris la evenimentul organizat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, TEGA și Asociația Amy.

„Ajutăm proprietarii de câini în acest fel, iar sterilizarea reduce, de asemenea, șansele ca noi câini să ajungă pe străzi. O astfel de intervenție are un cost, pe care nu toate familiile şi-l permit. Ultimele informații pe care le avem sunt că toți cei 25 de câini sunt bine, iar stăpânii lor sunt fericiți”, a declarat Máthé László, directorul TEGA S.A.

Puteți să vă înscrieți în prealabil la adăpostul administrat de TEGA (telefon 0732-717185) sau la Asociația Amy (telefon 0721-384068), iar următoarea acţiune va avea loc pe 17 iulie. 

„Atâta timp cât vor exista doritori, vom continua această activitate: intenționăm să organizăm activități similare la fiecare două săptămâni și îi încurajăm pe cei interesați să se programeze la colegii noștri”, a mai spus Máthé László.

Dintre cei 25 de câini, 8 sunt masculi și 17 sunt femele, dintre care 14 au fost vaccinați și 9 au primit un cip.

Câinii care pot fi adoptați gratuit de la adăpost sunt toți castrați, cipaţi și cu vaccinurile obligatorii făcute, iar cei care doresc să aibă propriul câine trebuie doar să prezinte cartea de identitate, adăpostul fiind deschis şi în weekend. Oricine adoptă un câine are grijă de două animale: cel pe care îl adoptă și cel care îi ia locul.

TEGA S.A.

Biroul de Presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.