ACTUALITATE 22 decembrie 2015

2015, cel mai greu dar şi mai fructuos an, spune primarul Antal Árpád

de Agerpres | 687 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád (UDMR), spune că 2015 a fost cel mai greu, dar şi cel mai fructuos an de când se află la conducerea instituţiei.

Antal Árpád a declarat că în acest an s-au investit în infrastructura municipiului între 50 şi 60 de milioane de euro prin diverse proiecte finanţate din fonduri europene, din bugetul de stat şi cel local, care au vizat, printre altele, modernizarea reţelei de apă şi canalizare, iluminatul public, repararea străzilor, consolidarea şi reabilitarea Spitalului Judeţean, realizarea parcului industrial şi închiderea depozitului de deşeuri menajere.

Potrivit acestuia, dificultatea a constat în faptul că majoritatea lucrărilor s-au desfăşurat simultan, prin urmare întregul oraş a fost un şantier, fapt care a creat disconfort localnicilor.

„A fost un an foarte greu, cel mai greu de când sunt eu primar. Au fost multe investiţii, unele nepopulare, dar extrem de necesare pe termen lung pentru oraş. Lucrările realizate din fonduri europene au avut termen limită de finalizare sfârşitul acestui an şi de aceea multe au fost realizate simultan. Dar cred că oamenii au început să vadă rezultatele şi asemenea lucrări nu vor mai fi în Sfântu Gheorghe în următorii 50 de ani pentru că nu va mai fi nevoie. A fost un an greu care a pus la încercare şi nervii noştri şi ai cetăţenilor”, a declarat Antal Árpád.

Primarul a mai spus că este „destul de mulţumit” de lucrările realizate şi crede că acestea au schimbat în bine oraşul.

„Împreună cu colegii din Primărie care au lucrat foarte mult am reuşit să pornim acest oraş pe alt drum. Sperăm că am făcut mai mult bine decât rău. Eu sper că am făcut lucruri bune pentru acest oraş, iar mie, personal, foarte multe lucruri îmi plac, ceea ce nu înseamnă că place la toată lumea”, a mai spus Antal Árpád.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
R, 23 decembrie 2015
pentru role, bicilete, carucioare nu e prea bine si se mai si deformeaza in timp, vezi si la fosta posta s-au rupt deja "piscoturile"
Ionu, 23 decembrie 2015
'R' - nu fi rautacios. Centrul pavat cu asemenea piatra este foarte bine. Mai circula prin mari metropele de prin germania, Franta, si vei vedea asemenea pavaje cu piatra. Asa ca nu mai comentati la citeste integral
R, 23 decembrie 2015
si care firma prietena a avut atita surplus de piatra cubica ca au umplut centrul cu asa o prostie?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.