ACTUALITATE 3 februarie 2013

2.000 de abonamente pe pârtiile de la Șugaș Băi

de Covasna Media | 146 vizualizări

Noul sistem de intrare montat anul acesta dă rezultate.

2.000 de abonamente pe pârtiile de la Șugaș BăiDeși sunt unele reclamații, viceprimarul Tischler Ferenc spune că noul sistem de intrare pe pârtiile din Șugaș Băi este apreciat de schiori. De la începutul acestui an, de când funcționează poarta specială pe care se intră pe bază de cartelă, municipalitatea a vândut 2.000 de abonamente de schi.

„Cele mai cumpărate abonamente au fost cele de 36, respectiv 90 de puncte. O urcare pe pârtia mică este de două puncte, iar pe pârtia mare 3. A fost mai greu la început, până când oamenii s-au obișnuit. Cu acest sistem intră pe pârtie doar cei care plătesc, iar acest lucru este apreciat de cei care și până acum plăteau și nu încercau blatul la schi” – a declarat Tischler.

În ceea ce privește reclamațiile, Tischler spune că Primăria Sfântu Gheorghe încearcă să le rezolve. Viceprimarul spune că au primit mai multe sesizări asupra faptului că nu funcționează tunurile de zăpadă, sau pârtiile nu sunt în stare corespunzătoare.

„Trebuie știut faptul că pentru a pune în funcțiune tunurile de zăpadă, temperatura trebuie să fie de -5 grade Celsius, dacă este mai cald, tunul împrăștie apă care apoi se transformă în gheață pe pârtie. Cât despre starea pârtiilor, îi rog pe schiori să verifice pe site-ul primăriei acest lucru, la Șugaș Băi avem montate camere de supraveghere, așadar oricine poate vedea starea pârtiilor în timp real” – spune Tischler.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.