ACTUALITATE 16 octombrie 2016

Sepsi OSK a terminat la egalitate meciul cu CS Baloteşti

de Covasna Media | 1168 vizualizări

După o serie de patru meciuri excelente, respectiv trei în campionat şi unul în Cupa României, echipa de fotbal Sepsi OSK a practicat un joc modest şi a remizat sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu ocupanta locului 15 din campionat, CS Baloteşti.

Suporterii din Sfântu Gheorghe au decis să nu scandeze din tribună pentru acest meci, în semn de omagiu adus şefului galeriei, Daragics István, care a decedat zilele trecute la vârsta de 47 de ani.

„Am dominat teritorial, dar a fost o dominaţie sterilă. Am avut foarte multe greşeli. Cred că băieţii au fost şi ei afectaţi psihic de moartea şefului galeriei din Sfântu Gheorghe, domnul Daragics István. Parcă nici mingea nu prea a vrut să intre în poartă, deşi am avut 4-5 ocazii destul de clare. Am avut şi o bară transversală, dintr-un şut al lui Huiban, în prima repriză. Cred că a fost singurul şut sănătos pe spaţiul porţii, care a pus pericol. În repriza a doua în ultimele minute am avut două ocazii destul de clare. Plus am avut două faze şi dacă voia arbitrul putea să fie lovitură de la 11 metri, dar nu putem să spunem că a fost chiar aşa de clar. Problema este că suntem deja la al doilea meci la care am fi avut lovituri de la 11 metri neacordate şi din păcate putem să spunem că unele echipe cam primesc lovituri de penalty în cazuri ca al nostru, dar noi suntem o echipă mică şi ştim unde ne este locul. Este o vorbă care spune că norocul trage la cei puternici. Trebuie să câştigăm şi fără lovituri de la 11 metri. (...) Eu spun că poate meritam să dăm un gol, dar pe teren nu am văzut ceea ce am aşteptat noi. Dimpotrivă, eu cred că am avut un meci mai slab”, a comentat patronul Sepsi OSK, Diószegi László.

Despre evoluţia jucătorilor în meciul de sâmbătă, antrenorul Valentin Suciu a spus că principala greşeală a fost subestimarea adversarilor. „Multe pase greşite. Din păcate nu am putut să ne ridicăm la nivelul pe care l-au aşteptat spectatorii, dar şi noi, adică să continuăm rezultatele pozitive pe care le-am avut până acum. Una peste alta, este bine că nu am primit gol, dar putem să analizăm şi ceea ce s-a greşit. În primul rând, greşeala a fost la atitudine pentru că ne-am cam subestimat adversarul. (...) Fotbalul demonstrează din nou că mingea este rotundă şi că totul este imprevizibil. Păcat că nu am reuşit să câştigăm, dar asta este! Mergem înainte, reanalizăm şi sperăm să arătăm altfel”.

Căpitanul echipei, Hadnagy Attila, a declarat după meciul cu CS Baloteşti: „Cred că am dominat de la un capăt la celălalt, dar cred că am fost mai moi. Puteam să câştigăm lejer meciul ăsta. Meciurile cu echipe mai mici par cele mai grele. Asta e! Am pierdut două puncte mari, dar mergem înainte”.

Echipa covăsneană ocupă în prezent locul al 6-lea în clasamentul ligii a II-a. Mai mult, căpitanul Hadnagy Attila este golgheter în această ligă, cu 13 goluri marcate.

În următorul meci, Sepsi OSK va juca în deplasare, împotriva ACS Berceni, sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 11.

Teme articol: fotbal Sepsi OSK egal balotesti
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.