ACTUALITATE 16 ianuarie 2020

11.000 misiuni executate de jandarmii covăsneni, în anul 2019

de Covasna Media | 1772 vizualizări

S-au aplicat amenzi în valoare de peste 272.000 de lei

În anul 2019, jandarmii covăsneni au executat 11.000 misiuni de menținere, asigurare și restabilire a ordinii publice, pază și protecție instituțională, transporturi valori conform competențelor,  în urma cărora au fost constatate 68 infracțiuni.

În misiunile de menținere a ordinii publice, executate în cooperare cu poliția prin patrule mixte, au fost constatate 141 infracțiuni.

De asemenea au fost aplicate 888 sancțiuni contravenționale în valoare de 272.300 lei.

Activitatea a avut loc astăzi, a fost onorată de prezenţa domnului colonel Albu Bogdan din Jandarmeria Română, domnului Iulian Constantin Todor - prefectului județului, domnului Gruman Robert - vicepreședintele Consiliului Județean și a reprezentanților instituțiilor cu care inspectoratul cooperează și colaborează, precum și a cadrelor ce formează colectivul inspectoratului.

În mesajul transmis cu acest prilej de domnul col. Bogdan Enescu - împuternicit inspector general al Jandarmeriei Române se menționează că „Jandarmeria este reprezentată de miile de jandarmi care zilnic execută la nivel național misiuni de menținere, asigurare și restabilire a ordinii publice, asigură liniștea și siguranța familiilor și copiilor noștri, contribuie la înfăptuirea actului de justiție sub diferite forme, asigură protecția instituțională a sute de obiective importante pentru apărarea și activitatea statului, contribuie considerabil la prevenirea și combaterea fenomenului infracțional alături de celelalte instituții abilitate… Vă felicit pentru rezultatele obținute în îndeplinirea misiunilor  (…). Vă mulțumesc în numele conducerii Jandarmeriei Române pentru efortul depus și performanțele realizate și vă urez mult succes în îndeplinirea obiectivelor profesionale și personale stabilite pentru acest an”.

Sursa: Comunicat de presă Inspectoratul Județean de Jandarmi Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.