ACTUALITATE 5 iunie 2012

1 iunie la Pompieri

de Covasna Media | 53 vizualizări

Ziua internațională a copilului a constituit un prilej de sărbătoare pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență, care cu această ocazie a organizat Ziua Porților Deschise.

Celor aproximativ 150 de copii care au participat la această activitate li s-au prezentat misiunile inspectoratului și au avut plăcerea să se urce în maşinile de pompieri. Bucuria copiilor a fost mare când li s-a dat ocazia să mânuiască, sub supravegherea pompierilor, pistolul de refulare a apei de pe o autospecială.  După ce s-au plimbat cu o autospecială şi au încercat căştile de protecţie, copiii i-au aplaudat pe pompieri şi au promis că vor reveni, iar unii dintre ei au decis să îmbrăţişeze meseria de pompier.

Preșcolarii au fost primiți cu dulciuri de către cadrele inspectoratului, dar și cu sfaturi despre cum să prevină sau cum să se comporte într-o situație de urgență, fie că este vorba de incendii, accidente rutiere, inundații,etc.

De asemenea, cu ocazia zilei copilului, pompierii militari au vizitat copii de la casele de tip familial din localităţile Întorsura Buzăului, Mereni şi Sfântu Gheorghe. Copiii au primit dulciuri, fructe și jucării, iar cadourile au fost cumpărate din donațiile făcute de angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihai Viteazul” al județului Covasna.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice, Plt. Tolvaj Marian-Marius

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.