ACTUALITATE 21 martie 2010

“Apă curată pentru o lume sănătoasă”

de Covasna Media | 579 vizualizări

Miercuri va avea loc o acţiune de igienizare a Râului Olt

S.G.A. Covasna şi Asociaţia Tinerilor din judeţul Covasna “HARIT”, împreună cu studenţii Universităţii Babeş-Bolyai, extensia Sf. Gheorghe, Facultatea de Ştiinţa Mediului, sub sloganul “Apă curată pentru o lume sănătoasă”, cu ocazia Zilei Mondiale a Apelor organizează în data de 24 martie, începând cu ora 9, o acţiune de igienizare a Râului Olt în localitatea Sf.Gheorghe.

La sediul S.G.A. Covasna, directorul instituţiei, Kovács Ödön, va ţine un scurt simpozion cu tematica Zilei Mondiale a Apelor în care va prezenta importanţa deosebită pe care o are apa în viaţa noastră. După acest simpozion se va face deplasarea pe malul râului Olt pentru strângerea deşeurilor pe sectorul Sf.Gheorghe-Chilieni. Scopul acestei acţiuni este conştientizarea şi responsabilizarea populaţiei, cu privire la importanţa păstrării apelor curate pentru o lume mai sănătoasă.

Persoane de contact: Mihály Levente, purtător de cuvânt S.G.A. Covasna  (tel. 0267-310833) sau Kerestély Csaba, vicepreşedinte HARIT (tel. 0723493618)

Teme articol: Olt apa curatenie
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.