SPORT 5 noiembrie 2015

Zilele sporturilor cu rachete la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 605 vizualizări

Sport_Plakat_Ro

La începutul lunii noiembrie, când posibilitățile pentru mișcare sunt limitate din cauza frigului, își vor deschide porțile pentru public terenurile din oraș destinate sporturilor cu rachete. Primăria Sfântu Gheorghe, în colaborare cu Asociația Equites oferă posibilitatea unei distracții active prin organizarea acestor zile ale sporturilor cu rachete de vineri până duminică.

În cursul weekendului toți cei care doresc să participe la acest tip de sport, indiferent de vârstă, condiție fizică sau experiență o pot face, pot învăța de la profesioniști și pot participa la concursuri cu alți sportivi amatori. Cele patru sporturi cu rachete: tenis, badminton, tenis de masă și squash pot fi încercate gratis.

Participanții pot aduce cu ei racheta preferată, mingea norocoasă, iar cine sosește fără echipament poate împrumuta echipamentul pus la dispoziție de către organizatori. Pe terenurile de squash și badminton se poate intra numai cu pantofi de schimb.

Evenimentul se va desfășura în patru locații: iubitorii de badminton sunt așteptați pe terenul de sport al Liceului „Mikes Kelemen”, jucătorii de tenis de masă la Topspin (zona pieței Simeria), jucătorii de tenis la terenurile de lângă piață, și cei care doresc să cunoască sau să joace squash o pot face la etajul clădirii unde se află bazinul de înot.

Profesioniști ai acestor jocuri vor oferi ajutor și vor destăinui din secretele jocurilor, aceștia oferind posibilitatea și unor meciuri amicale, după care va începe campionatul deschis, la care oricine poate participa. Scopul acestor zile este acela de a oferi un program distractiv, revigorant și de a promova mișcarea.

Asociațiile participante la Ziua sporturilor cu rachete sunt Asociația Clubul Sportiv Squash Covasna, Clubul Sportiv Electrica Sfântu Gheorghe, Clubul Sportiv St. George Dragons, Asociația „Tenis Club Trio” Sfântu Gheorghe.

Programul este sprijinit de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Parteneri: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna și Liceul Mikes Kelemen.

Categorii de vârstă: sub 16 ani fete, băieți; peste 16 ani masculin, feminin.

Premiere pe ramuri de sport locurile 1-3.

Sportivii vor primi puncte pe baza locului de clasare:

Locul 1 – 10 puncte

Locul 2 – 8 puncte

Locul 3 – 6 puncte

Locul 4 – 5 puncte

Locul 5-8 – 3 puncte

Câștigătorii clasamentului pe puncte vor fi premiați.

Program:

Squash – vineri între orele 18-21 – la etajul bazinului de înot.

Tenis de masă – sâmbătă între orele 10-13 – Sala Topspin (zona pieței Simeria).

Tenis – sâmbătă între orele 13-16 – terenurile de lângă piață

Badminton – duminică între orele 10-12, terenul de sport al Liceului „Mikes Kelemen”

Instructori: Simon Teodor – tenis de masă, Bara Hunor – squash, Sztolyka Péter – badminton, Németh Csaba – tenis.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.