SPORT 28 aprilie 2022

Zilele Sportive KSE, un eveniment de amploare la Târgu Secuiesc

de Covasna Media | 917 vizualizări

Primăria Târgu Secuiesc, prin intermediul site-ului oficial, a anunțat că în perioada 4-8 mai vor avea loc Zilele Sportive KSE, un eveniment în al cărui program sunt incluse probe la nu mai puțin de 15 ramuri sportive.

În cadrul evenimentului sportiv, organizat de Asociația Sportivă KSE împreună cu Biroul de Sport din Târgu Secuiesc, vor avea loc, printre altele, concursuri de minifotbal, fotbal, șah, judo, popice, alergare, baschet, ciclism, tenis de masă, tenis cu piciorul, drumeție, darts sau hochei. Competițiile se adresează unei largi categorii de participanți, de la copii până la veterani. Festivitatea deschiderii oficiale, la care va lua parte Fanfara Clubului Copiilor și secția de dans a clubului KSE, va avea loc vineri, 6 mai, cu începere de la ora 18:00. Punctul final al evenimentului va fi duminică, 8 mai, când de la ora 19:00 este preconizată să înceapă Gala Sportului Municipiului Târgu Secuiesc, la Sala Polivalentă.

Pentru a aminti doar de sporturile colective, în sezonul recent încheiat, sau în curs de finalizare, reprezentantele municipiului Târgu Secuiesc au dat dovadă că aici sportul este iubit. Echipa de fotbal se luptă cu șanse reale la câștigarea Play-Out-ului Seriei 5 din Liga 3, echipa feminină de baschet a întrecut pe Universitatea Cluj și a ocupat poziția a șaptea în Liga Națională, iar echipa de hochei, Háromszéki Ágyúsok, debutantă în Campionatul Național, s-a clasat merituos pe locul cinci, după o victorie cu CSA Steaua. Mai mult, chiar și echipa de futsal a orașului a reușit promovarea în primul eșalon, o altă performanță frumoasă pentru Târgu Secuiesc.

Programul complet al Zilelor Sportive KSE poate fi consultat la următorul link: https://www.kezdi.ro/ro/sport-ro/zilele-sportive-kse-program-4-8-mai-2022/

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Primăria Târgu Secuiesc

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.