SPORT 12 martie 2018

Zile deschise la patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi

de Covasna Media | 610 vizualizări

În cadrul programului „Inițiere în Sport”, în perioada 12 martie și 27 aprilie, Clubul de Hochei „Pinguinii Regali” organizează Zilele deschise. Scopul programului de 17 zile este ca părinții copiilor din grupele mari de grădiniță, clasele pregătitoare și întâi care participă la programul „Inițiere în Sport” să aibă posibilitatea de a vedea activitățile de patinaj ale copiilor.

Zilele deschise încep luni, 12 martie cu activitățile elevilor Colegiului Național „Székely Mikó” și cu părinții lor, iar în cursul lunii vor urma celelalte școli ale orașului. Aprilie va fi luna grădinițelor, în data de 18 părinții elevilor Școlii gimnaziale și Grădiniței cu program normal „Néri Szent Fülöp” vor putea urmări activitatea sportivă a copiilor lor, după care vor urma celelalte grădinițe până la data de 27 aprilie.

În timpul zilelor deschise, în fiecare zi între orele 16.30 și 17.30 vor avea loc activitățile de patinaj, la care sunt așteptați părinții interesați. Ei sunt așteptați cu un film de prezentare, cu pâine cu untură și ceai. După ora de instruire de patinaj, patinoarul va fi deschis familiilor participante pentru patinaj public.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, împreună cu Clubul de Hochei „Pinguinii Regali” a inițiat programul „Inițiere în Sport în Arena Sepsi în luna octombrie a anului trecut. Scopul programului este să familiarizeze copiii cu sportul într-un mod ludic. În februarie anul acesta, când s-a finalizat patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi, au început și activitățile de patinaj, se precizează în comunicatul remis redacţiei.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.