SPORT 13 iunie 2013

Weekend sportiv în Covasna

de Covasna Media | 623 vizualizări

Duminică se vor juca partidele ultimei etape a ligii a V-a la fotbal: Barcani – Covasna, Reci – Ozun, Boroșneu Mare – Chilieni, Comandău – Poian, Bățanii Mari – Moacșa, Dalnic – Coșeni și Aita Mare – Turia. Meciurile se vor disputa duminică de la ora 16 (juniori) și 18 (seniori).

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Sfântu Gheorghe va participa la sfârșitul săptămânii la turneul semifinal al acestei grupe de vârstă, care va avea loc la Sibiu.

Va fi un weekend încărcat și pentru membrii echipei de judo U11 ani a CSM Sfântu Gheorghe, și pentru cei de la CS „Nagy Mózes” Târgu Secuiesc. Sportivii vor face deplasarea la Techirghiol, unde vor avea loc finalele naționale.

Pista de karting de la Prejmer va găzdui în weekend cea de a doua etapă a campionatului național de Karting. Antrenamentele libere vor începe vineri, însă cele cronometrate, precum și cele două curse vor avea loc sâmbătă (de la 15:30) și duminică (de la 10:45). Vor lua startul și sportivii KLG Racing Sfântu Gheorghe (Bokor Balázs, Dénes Leó, Bereczki Tamás, Tokos Csaba și Göncz Attila). Organizatorii spun că îi așteaptă pe spectatori și dacă plouă, pentru că cursele pe ploaie pot fi mai spectaculoase decât cele pe uscat.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.