SPORT 1 noiembrie 2017

Viktor Ștefan la Rotax Max Challenge Grand Finals

de Covasna Media | 584 vizualizări

În perioada 4-11 noiembrie,pe circuitul de la Portimao, din Portugalia, va avea loc Campionatul European de karting, Rotax Max Challenge Grand Finals. România va fi reprezentată, la această competiție a celor mai mari piloți de pe Bătrânul Continent, de către Aldrin Opran, dar și de către covăsneanul Viktor Ștefan, cel care, în sezonul intern recent încheiat, a avut o rată de succes ieșită din comun, câștigând 15 din cele 16 manșe programate.

Viktor este unul dintre cei mai experimentați piloți din circuitul intern. Cu 20 de ani de experiență competițională la activ și șase titluri de campion național în palmares, el își perfecționează tehnica pe circuitul de casă de la Târgu Secuiesc, al cărui club, CSSK, îl reprezintă. Precum Aldrin, și el a realizat trecerea de la clasa regină la Senior MAX, evidențiind încă odată atractivitatea claselor Rotax. Hobby-urile sale includ înotul, filmele și jocurile de societate.

Oportunitatea de a participa la Grand Finals s-a dovedit crucială în a atrage piloții spre clasele Rotax, iar din 2018 numărul claselor ce se pot califica pentru marea finală va fi extins, odată cu includerea categoriei Junior MAX.

Palmaresul lui Viktor Ștefan include următoarele succese:

1998 – Vicecampion național Mini

2001 – Vicecampion național Kadet

2004, 2005 – Vicecampion național ICA

2008, 2009, 2011-2013 – Campion național KZ2

2017 – Campion național Senior MAX

2017 – Câștigător al Cupei României

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.