SPORT 7 martie 2022

Victorii pentru echipele covăsnene în Liga Națională de Baschet Feminin

de Covasna Media | 799 vizualizări

În etapa a 23-a din Liga Națională de Baschet Feminin, Sepsi-SIC s-a întors cu victorie din deplasarea făcută la Arad, iar ACS KSE Târgu Secuiesc a dispus, în propria sală, de BC Sirius Mureșul Târgu Mureș.

Derby-ul etapei, care a avut loc la Arad, între FCC Baschet UAV Arad și Sepsi-SIC, ocupanta primei, respectiv a celei de a doua poziții în clasament, a revenit echipei noastre cu rezultatul de 82-63 (21-15, 23-20, 18-11, 20-17). Așa cum se poate vedea și din rezultatele pe sferturi, fetele lui Zoran Mikes au controlat partida. Principalele marcatoare au fost: Fraser (22 de puncte), Jones (17 puncte) și Raber (15 puncte). Daniel Raber a fost desemnată MVP-ul partidei, alături de cele 15 puncte mai adăugându-și la statistica personală șapte recuperări și două asisturi.

ACS KSE Târgu Secuiesc a avut o partidă mai dificilă cu BC Sirius Mureșul Târgu Mureș de care a trecut cu rezultatul de 76-68 (16-8, 19-22, 13-18, 28-20). După un prim sfert care a revenit covăsnencelor, vizitatoarele au egalat situația la general, ultimul sfert fiind cel care a decis soarta partidei. Cele mai eficiente marcatoare au fost: Corda (23 de puncte), Coleman (17 puncte), Lewis (14 puncte). Cu acest succes, ACS KSE Târgu Secuiesc a urcat pe poziția a cincea a clasamentului.

Pentru ACS KSE Târgu Secuiesc urmează o partidă extrem de dificilă, marți, pe 8 martie, cu CSM Satu Mare, restanță din etapa a 12-a. 

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi-SIC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.