SPORT 4 mai 2011

Victorie pentru fetele de la CSM

de Covasna Media | 520 vizualizări
Handbalistele de la CSM Sf. Gheorghe au încheiat cu o victorie ultimul meci pe teren propriu din acest sezon. Covăsnencele au început partida de luni în faţa celor de la SC Mureşul Tg. Mureş foarte bine reuşind să ţină echipa oaspete departe de poarta apărată pe rând de Beatris Oprea şi Larisa Comşa, dar nu pentru mult timp. Dacă în minutul 14 CSM conducea cu o diferenţă de 5 goluri pe tabela de marcaj, situaţia s-a schimbat foarte

Handbalistele de la CSM Sf. Gheorghe au încheiat cu o victorie ultimul meci pe teren propriu din acest sezon. Covăsnencele au început partida de luni în faţa celor de la SC Mureşul Tg. Mureş foarte bine reuşind să ţină echipa oaspete departe de poarta apărată pe rând de Beatris Oprea şi Larisa Comşa, dar nu pentru mult timp. Dacă în minutul 14 CSM conducea cu o diferenţă de 5 goluri pe tabela de marcaj, situaţia s-a schimbat foarte repede, mureşencele reşind să egaleze în minutul 23, scor 13 la 13, dar fără să poată să preia conducerea, la pauză scorul fiind de 16 la 15 pentru CSM.

Cele 10 minute de pauză le-au fost benefice fetelor antrenate de Gabriela Manea care s-au întors pe teren mult mai dornice de victorie. Repriza secundă a fost dominată de covăsnence care au înscris 10 goluri în 10 minute, fără ca fetele de la SC Mureşul să poată să înscrie. Până la finalul partidei gazdele au reuşit să crească diferenţa pe tabela de marcaj la 14 goluri, unul dintre goluri fiind marcat chiar de portarul Larisa Comşa în minutul 57.

„Cu mici sincope pot să mă declar muţumită, sincope apărute pe fondul relaxării. A fost o diferenţă clară între echipa noastră şi echipa din Mureş. Sunt bucuroasă că am reuşit să rulez tot lotul şi că fiecare şi-a făcut datoria. Cu meciul ăsta mă bucur că am reuşit să facem şi un rezultat frumos pentru publicul din Sfântu Gheorghe fiind şi ultimul meci care s-a desfăşurat aici. Mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut şi sper ca de la anul Sfântu Gheorghe să mai facă un pas în faţă în ceea ce înseamnă handbalul feminin. A fost un an extraordinar de bun în condiţiile în care echipa s-a format abia anul trecut”, a declarat Gabriela Manea, antrenoarea CSM Sf. Gheorghe feminin.

De la CSM Sf. Gheorghe au marcat: Mihaela Trăilă 13 goluri, Sorina Geapană 11 goluri, Roxana Marin 5 goluri, Ioana Grama şi Molnar Eniko câte 3 goluri, Alexandra Sandu 2 goluri, Claudia Pal şi Larisa Comşa câte un gol.

Ultima etapă se va desfăşura pe 15 mai când CSM Sfântu Gheorghe va întâlni în deplasare CS Viitorul Mediaş 2009.

 

Băieţii au pierdut la Piteşti

Echipa de handbal masculin seniori a CSM Sf. Gheorghe a pierdut luni după-amiază partida din deplasare cu CS H&V Piteşti la o diferenţă de 3 goluri. Partida s-a încheiat cu scorul de 26 la 23 pentru Piteşti, la pauză scorul fiind 13 la 10 pentru CSM Sf. Gheorghe.

“A fost un meci bun, am folosit şi câţiva juniori dar cu mare atenţie ca nu cumva să se accidenteze pentru că săptămâna viitoare mergem la Turneul Final. Am condus mare parte a jocului, dar oboseala juniorilor după turneul de zilele trecute şi poate faptul că nu ne-am pregătit prea mult cu seniorii fiind foarte mult timp plecaţi, şi-au spus cuvântul, dar una peste alta a fost un meci mulţumitor”, a declarat Viorel Bărbos, antrenorul CSM Sf. Gheorghe masculin.

De la CSM Sf. Gheorghe au marcat: Cosmin Croitoru 9 goluri, Alexandru Lohan 6 goluri, Răzvan Scalco 5 goluri, Bogdan Botond 2 goluri, Mădălin Blaj un gol.

Următorul meci al seniorilor se va juca luni, 9 mai, la Sala Sporturilor “Szabo Kati” din Sf. Gheorghe împotriva celor de la Univ. Târgovişte.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.