SPORT 17 aprilie 2011

Victorie mare pentru juniorii de la CSM

de Covasna Media | 539 vizualizări
Juniorii de la CSM Sf. Gheorghe au terminat campionatul cu o victorie în faţa lotului naţional de juniori, scor 33 la 30 CSM Sf. Gheorghe a reuşit să termine Turneul II de handbal masculin, Juniori I, cu o victorie neaşteptată. Chiar dacă juniorii antrenaţi de Viorel Bărbos erau deja calificaţi la Turneul Semifinal încă de acum o săptămână, Lohan & Co. au reuşit să se surprindă chiar pe ei în ultima partidă susţinută de aceştia la Turneul II, partidă unde au întâlnit

Juniorii de la CSM Sf. Gheorghe au terminat campionatul cu o victorie în faţa lotului naţional de juniori, scor 33 la 30

CSM Sf. Gheorghe a reuşit să termine Turneul II de handbal masculin, Juniori I, cu o victorie neaşteptată. Chiar dacă juniorii antrenaţi de Viorel Bărbos erau deja calificaţi la Turneul Semifinal încă de acum o săptămână, Lohan & Co. au reuşit să se surprindă chiar pe ei în ultima partidă susţinută de aceştia la Turneul II, partidă unde au întâlnit ocupanta locului I din Seria D, pe Naţional Sighişoara, adică lotul naţional de juniori. Partida a început fără nicio speranţă de victorie pentru handbaliştii de la Sfântu Gheorghe şi cu toate acestea au reuşit să menţină scorul egal până spre sfârşitul primei reprize, la finalul acesteia scorul fiind în favoarea CSM care conducea la pauză cu un gol diferenţă pe tabela de marcaj. În repriza a doua CSM a profitat de mai multe ratări ale Naţionalului şi a reușit astfel să crească diferenţa pe tabela de marcaj la 5 goluri, tribunele sărind în sus de bucurie la fiecare gol marcat de CSM. Chiar dacă cei de la Naţional au reuşit să mai reducă din diferenţa de pe tabela de marcaj spre finalul partidei, scorul final a fost în favoarea CSM cu o diferenţă de 3 goluri, 33 la 30.

„A fost un joc foarte frumos! Ultimul meci din campionat l-am încheiat cu o victorie, un joc spectaculos cu lotul naţional de juniori. Sper să o ducem mai bine în Turneul Semifinal”, a declarat la finalul partidei antrenorul CSM Sf. Gheorghe, Viorel Bărbos.

La Turneul II de handbal maculin desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sf. Gheorghe, CSM a mai întâlnit LPS Braşov, partidă încheiată cu victoria handbaliştilor de la Sfântu Gheorghe, scor final 35 la 22.

Juniorii de la CSM Sf. Gheorghe vor participa în perioada 27 aprilie – 1 mai la Turneul Semifinal alături de Ştiinţa Mun. Dedeman Bacău, LPS Brăila şi CS H&V Piteşti.

 

Seniorii au pierdut la Ploieşti

Seniorii de la CSM Sf. Gheorghe au pierdut partida jucată sâmbătă în deplasare cu liderul Seriei B, Divizia A, Petrolul Teleajen Lukoil Ploieşti cu o diferenţă de 12 goluri. Handbaliştii de la Sfântu Gheorghe nu au reuşit să facă faţă liderului care s-a impus la finalul partidei cu scorul de 38 la 26, la pauză 19 la 13, asta şi datorită problemelor de lot, antrenorul Viorel Bărbos fiind obligat să împartă echipa în două, o parte din jucători fiind prezenți la Turneul II, Juniori I, dar şi lipsa unor jucători care sunt accidentaţi.

În următoarea etapă CSM va întâlni acasă ACS Interhandball Bucureşti, partida se va desfăşura miercuri, 27 aprilie în Sala Sporturilor „Szabo Kati”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Zaharia Florin-Catalin, 2 mai 2011
Gobi, ai avut dreptate, suntem in finala :D
Gobi, 18 aprilie 2011
Bravo mai baieti! Cat de mult mi-as fi dorit sa fac parte din acea echipa. Sunteti fantastici voi toti si dl. antrenor Barbos! In finala cu voi!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.