SPORT 1 septembrie 2020

Vești bune pentru amatorii de tenis din Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 822 vizualizări

Două terenuri de lângă Sepsi Arena ar trebui să fie acoperite anul acesta 

Conducerea orașului anunța anul trecut că două dintre cele patru terenuri de tenis de câmp de lângă Sepsi Arena vor fi acoperite, astfel încât practicarea acestui sport să fie posibilă și în perioada rece a anului. Lucrările însă nu au început deocamdată. Totuși, directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd spune că urmează să fie semnat contractul cu executantul și că este posibil ca la iarnă să se poată juca înăuntru. 

Sperăm că vom începe curând lucrările și cred că se vor și termina anul acesta. Totuși, până nu se emite autorizația de construcție, nu se poate spune sigur. Proiectul e în fază de depunere a actelor. Deci contractul a fost semnat. Știm deja cine va executa lucrările, numai că sunt niște lucruri care durează puțin. Zilnic primim solicitări de la jucătorii de tenis. E nevoie de terenuri acoperite și pentru la iarnă, pentru că cei care practică acest sport merg până la Brașov pentru că mai aproape nu este nimic acoperit. Sălile de sport din licee nu sunt chiar la nivelul așteptărilor. Posibilitatea ca lucrările să se termine anul acesta este destul de mare, dar să vedem cum vor evolua lucrurile. Lumea așteaptă cu nerăbdare și credem vă va fi coadă mare odată ce se vor acoperi terenurile”, ne-a spus luni directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd. 

Pe lângă acoperirea celor două terenuri de tenis cu prelată tip cort pe structură metalică, proiectul aprobat în luna februarie a anului trecut prevede construirea instalației de iluminat, dar și a unei anexe cu vestiare, grupuri sanitare și bufet.  

Valoarea estimată a investiției este de 1,6 milioane de lei. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.