SPORT 29 august 2018

Un 0-0 văzut în altă lumină

de Covasna Media | 635 vizualizări

Rezultatul nul obținut de către Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în deplasare, pe terenul puternicei FC Botoșani, în etapa a șasea a Ligii I la fotbal, ne alimentează moralul și speranțele pentru un sezon bun.

Echipa noastră s-a arătat ca una bine structurată, pe două linii de apărare, cu deschiderea elegantă a jocului în benzi și contraatacuri rapide. Simonovski a ratat o mare ocazie, reluând cu capul, iar Fülöp István a trimis și el la colțul scurt, chiar înainte de pauză. Gazdele au presat mai mult, iar cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Burcă, în minutul 55, când fundașul central și căpitanul echipei a reluat cu capul în bara transversală.

Niczuly a apărat magistral în fața lui Ongenda, iar până la urmă a ieșit un 0-0 echitabil, echipa noastră câștigând un punct mare la adevăr.

Unele curiozități se cer a fi menționate. Internaționalul din Belarus, Karnitsky, a fost introdus în minutul 11 în locul lui Velev, accidentat. El a fost scos de către antrenorul Eugen Neagoe în minutul 61, tehnicianul nostru motivând că mijlocașul încă nu este pus complet la punct cu pregătirea fizică.

În repriza secundă, arbitrul i-a acordat eronat un cartonaș galben lui Jovanovic, la un fault produs la marginea careului, asupra lui Mihai Roman, de către celălalt fundaș central, Ousmane Viera.

Apropo de starea de sănătate a bulgarului Velev, acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, cu arcada spartă și fiind suspect de fractură a pometelui. Investigațiile medicale de specialitate vor releva gravitatea accidentării suferite în minutul 6, dar mai mult ca sigur Velev nu poate fi utilizat în partida de vineri, cu Dunărea Călărași.

Altfel, Sepsi OSK Sf. Gheorghe are cea mai bună apărare din campionat, cu doar 4 goluri încasate, la egalitate cu CFR Cluj și cu Astra Giurgiu. Din cele patru goluri primite de băieții noștri, trei au fost din faze fixe.

Sursa foto - arhiva

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.