SPORT 24 mai 2011

Toţi ne dorim Fotbal Adevărat! Drumul Mingii a ajuns în Covasna

de Covasna Media | 389 vizualizări
Mingea cu care se va juca astăzi la Braşov finala Cupei României Timişoreana la fotbal a parcurs ieri distanţa dintre Baraolt şi Sfântu-Gheorghe Timp de 40 de zile, 1000 de iubitori ai fotbalului vor merge, pe rând, cu mingea la picior. 2400 de km şi 35 de localităţi. Din Timişoara până la Finala Cupei României Timişoreana de la Braşov. Cei 1000 de români, susţinuţi de legende ale fotbalului românesc precum Balaci, Belodedici, Cârţu, Cămătaru şi Bumbescu îşi vor dovedi ataşamentul faţă de valorile Fotbalului Adevărat mergând câte 2,5 km cu mingea la picior.

Mingea cu care se va juca astăzi la Braşov finala Cupei României Timişoreana la fotbal a parcurs ieri distanţa dintre Baraolt şi Sfântu-Gheorghe

Timp de 40 de zile, 1000 de iubitori ai fotbalului vor merge, pe rând, cu mingea la picior. 2400 de km şi 35 de localităţi. Din Timişoara până la Finala Cupei României Timişoreana de la Braşov.

Cei 1000 de români, susţinuţi de legende ale fotbalului românesc precum Balaci, Belodedici, Cârţu, Cămătaru şi Bumbescu îşi vor dovedi ataşamentul faţă de valorile Fotbalului Adevărat mergând câte 2,5 km cu mingea la picior. De pe margine îi vor susţine toţi cei care cred în fotbal. Astfel, Drumul Mingii a parcurs ieri distanţa dintre Baraolt şi Sfântu-Gheorghe, în judeţul Covasna.

Drumul se termină la Finala Cupei României, unde unul dintre cei 1.000 va fi cel care va da pasa de start alături de legende. Astfel, suporterii vor arăta unei ţări întregi că îşi doresc fairplay, dedicare şi pasiune atât pe teren, cât şi în tribunele stadioanelor.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.