SPORT 9 iunie 2016

Suplimentul „Observatorul Euro 2016”, o surpriză pentru cititori

de Covasna Media | 968 vizualizări

A 15-a ediţie a Campionatului European de Fotbal, Euro 2016, desfăşurat în Franţa, îşi intră în drepturi începând de vineri, 10 iunie, cu meciul dintre reprezentativa României şi cea a ţării gazdă. Pentru a anticipa nevoile cititorilor săi, ziarul „Observatorul de Covasna” a pregătit suplimentul color de 32 de pagini, Observatorul Euro 2016. Aici puteţi găsi cele mai importante informaţii despre competiţia europeană, programul complet, grupele, istoria concursului în imagini, pronosticurile covăsnenilor şi un interviu cu Lucian Rusandu, covăsneanul care arbitrează meciuri din prima ligă românească.

„Pentru prima oară, Campionatul European a strâns 24 de echipe, până acum fiind folosit formatul cu 16 echipe, format care a început din 1996. Europa este una dintre marile forțe din fotbalul mondial, cu cele mai multe echipe de top, și a fost nevoie de adoptarea acestui format, mai ales că mulți dintre oamenii grei din fotbalul european spuneau ca este mai ușor să te califici la Campionatul Mondial, decât la cel European”, informează cel mai „proaspăt” supliment marca „Observatorul de Covasna”.

Acesta este al 5-lea supliment de colecţie. Printre temele abordate în revistele tematice de până acum se mai numără: Auto, Nunta de vis, Casa Ta sau Economic.

Suplimentul se distribuie gratuit doar către abonaţii ziarului „Observatorul de Covasna”.

SuplimentEuro2016 - coperta 1

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.