SPORT 23 mai 2011

Supermaratonul Békéscsaba–Arad–Békéscsaba

de Covasna Media | 439 vizualizări
La şfărşitul săptămânii trecute a avut loc pe vreme caniculară cea de a 14-a ediţie a Supermaratonului Békéscsaba–Arad–Bákéscsaba. Distanţa de concurs a fost de 196,9 km, din care în prima zi 103,8 km, iar în a doua zi 93,1 km. La start au fost peste 500 de concurenţi din 4 ţări, la secţiunile: alergare, role, ciclism. Ca şi la precedentele ediţii, membrii Cercului de alergare Gáll Lajos din Sfântu-Gheorghe au luat startul cu trei ştafete, două de băieţi şi una de fete.

La şfărşitul săptămânii trecute a avut loc pe vreme caniculară cea de a 14-a ediţie a Supermaratonului Békéscsaba–Arad–Békéscsaba. Distanţa de concurs a fost de 196,9 km, din care în prima zi 103,8 km, iar în a doua zi 93,1 km. La start au fost peste 500 de concurenţi din 4 ţări, la secţiunile: alergare, role, ciclism. Ca şi la precedentele ediţii, membrii Cercului de alergare Gáll Lajos din Sfântu-Gheorghe au luat startul cu trei ştafete, două de băieţi şi una de fete.

După o luptă electrizantă cu atleţii juniori din Bekescsaba, ştafeta „Háromszék I” (Rácz Levente Botond, Gaman Macel, Scrob Daniel, Baractaru Mihai, Csutak Tamás) a pierdut pentru numai trei minute locul al treilea pe podium, mulţumindu-se cu locul IV la general din 42 de ştafete. Echipa de fete formată din Páll Erzsébet, Szabó Irén, Buzsi Andrea, Albert Zsuzsa, Jakab Benke Hajnalka a ocupat tot locul IV la fete general. Echipa ,,Háromszék II” (Bihari Szilárd Attila, Sándor István, Mezei Loránt, Imreh Zoltán, Kovács Attila) la general a terminat pe locul 9. Deplasarea la concurs a fost sprijinită de Consiliul Local Sfântu Gheorghe şi Consiliul Judeţean Covasna.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.