SPORT 11 aprilie 2010

Succese covăsnene la CN de atletism în sală

de Covasna Media | 771 vizualizări
Blazer Imola de la Varadi Jozsef - campioană națională de copii Un număr de 591 de atleți de la 94 de cluburi s-au întâlnit pe 9 aprilie la București, pentru finala Campionatului Național de sală pentru copii. Județul Covasna, prin sportivii de la Clubul Sportiv Școlar, s-a prezentat la competiție cu mai mulți tineri atleți cu ambiții de medalii, care nu au dezamăgit.

Blazer Imola de la Varadi Jozsef - campioană națională de copii

Un număr de 591 de atleți de la 94 de cluburi s-au întâlnit pe 9 aprilie la București, pentru finala Campionatului Național de sală pentru copii.

Județul Covasna, prin sportivii de la Clubul Sportiv Școlar, s-a prezentat la competiție cu mai mulți tineri atleți cu ambiții de medalii, care nu au dezamăgit.

Cea mai bună prestație a avut-o Blazer Imola, de la Școala cu clasele I - VIII Varadi Jozsef, care a devenit campioană națională la 60 de metri, cu timpul de 8,16 secunde și vicecampioană națională la 60 m garduri cu 9,78 secunde. Alți doi sportivi de la Varadi Jozsef au obținut titluri de vicecampioni.

Csedo Hunor a fost al doilea la 50 de m cu 7,52 secunde iar Zsiga Szidonia a fost a doua la triatlon cu 1316 puncte.

Sukeji Zalan de la Mikes Kelemen s-a clasat al treilea la triathlon cu 548 de puncte, probă în care Ferencz Zsolt de la Varadi Jozsef s-a clasat pe locul 5 cu 438 de puncte. Nu în ultimul rând, Szasz Lorand de la Mikes Kelemen a fost al cincelea în proba de 200 de metri cu timpul de 27,13 secunde.

Felicitări tinerilor atleți, profesorilor de educație-fizică și antrenorilor Kover Sandor, Deak Monika și Mircea Buhlea.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Vali, 12 aprilie 2010
Bravo! Felicitari elevilor + antrenorilor!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.