SPORT 15 iunie 2018

Stefan Velev, primul transfer al verii la Sepsi OSK

de Covasna Media | 1676 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a mutat prima pe piața transferurilor, asigurându-și serviciile bulgarului Stefan Velev. Acesta este un mijlocaș defensiv care are 29 de ani și este născut în Capitala Bulgariei, Sofia. El are 5 selecții în echipa națională de la sud de Dunăre, unul dintre meciurile internaționale fiind consemnat în 2015, împotriva României.

Velev are și 7 selecții la echipa națională de tineret a Bulgariei.

În acest sezon, Velev a jucat pentru una dintre echipele de tradiție din Bulgaria, Slavia Sofia, cu care a câștigat Cupa Bulgariei.  În străinătate a mai jucat în Georgia, la Dinamo Tbilisi, în timp ce în țara natală a apărat culorile următoarelor echipe: Lokomotiv Stara Zagora, Lyubimets, Beroe Stara Zagora, Lokomotiv Plovdiv sau Levski Sofia.

Finala Cupei Bulgariei, din acest sezon, s-a desfășurat pe 9 mai, pe Stadionul Național ”Vasil Levski” din Sofia. Slavia Sofia a câștigat la loviturile de departajare, cu 4-2, împotriva  celor de la Levski Sofia. Velev a marcat un gol, în timpul loteriei care a stabilit câștigătoarea trofeului. În timpul regulamentar și în prelungiri, cele două combatante nu marcaseră niciun gol.

La Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Velev va fi concurent pe post cu Ghinga și cu macedoneanul Petrovikj.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.