SPORT 20 februarie 2018

Steaua vine la Târgu Secuiesc

de Covasna Media | 1166 vizualizări

Miercuri, 21 februarie, cu începere de la ora 11.30, pe Stadionul Dr. Sinkovits din Tg. Secuiesc, va avea loc un joc amical extrem de interesant, între KSE Tg. Secuiesc și Steaua București.

Jocul se anunță extrem de interesant în condițiile în care steliștii au anunțat prezența câtorva sute de suporteri în tribune. Chiar dacă este o zi lucrătoare, iar ora destul de puțin accesibilă, sperăm ca și covăsnenii să ajungă la partida anunțată.

Steliștii se află într-un cantonament montan la Cheile Grădiștei, în județul Brașov și au susținut o serie de meciuri amicale. În ultimul ei au dispus de ASF Zărnești cu scorul de 4-2. Acesta este al doilea stagiu pentru roș-albaștri, după cel de la fiele lunii ianuarie, derulat la Cabana Forban.

La rândul ei, KSE Tg. Secuiesc a îregistrat, în precedentele partide amicale, următoarele rezultate: 6-1 cu FC Păpăuți, 3-1 cu FC Cernat, 10-0 cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe U19, 2-0 cu ACS Csikszereda U19 și 11-1 cu Nemere Ghelnița.

În vară, atunci când echipa stelistă s-a reînființat sub auspiciile Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, cele două au mai susținut un meci amical, câștigat de bucureșteni cu scorul de 5-0.

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.