SPORT 5 iunie 2024

Sportivii CSM Sfântu Gheorghe au urcat pe podium la toate probele la care au concurat

de Covasna Media | 1464 vizualizări

Rezultate remarcabile obținute de spotrivii CSM Sfântu Gheorghe la „Cupa Marina de Ju-Jitsu Ediția 2024” , desfășurată în Sala de Sport din Techirghiol - Constanța.

În weekend mai precis în zilele de 01-03.06.2024, s-a desfășurat „Cupa Marina la Ju-Jitsu”, organizată de Clubul Marina din Constanța sub egida Federației Române de Arte Marțiale la toate formele de Ju-Jitsu recunoscute de Federația Internațională de Ju-Jitsu (IJJF), competiție la care au participat peste 300 sportivi din întreaga țară. Competiția s-a desfășurat într-o manieră a prieteniei și a fairplay-ului  cu implicare totală a Clubului Marina din Constanta coordonat de Dl. Dan Ungureanu.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat la această competiție cu doi sportivi însoțiți de arbitrul național de Ju-Jitsu Ovidiu Onișoru. Aceștia au avut o prestație remarcabil de bună urcând pe podiumul de premiere la toate probele la care au concurat. Rezultatele sportivilor de la CSM Sf. Gheorghe pregătiți de antrenorul emerit de arte marțiale sun următoarele: Stanciuleasa Adrian Loc I, medaliat cu aur la categoria -69kg/U18 ani, cu patru meciuri câștigate înainte de limită prin knock-out tehnic și Onișoru Gabriela Mihaela care a concurat la 3 probe de competiție și a urcat pe podiumul de premiere la toate probele (Locul I, medaliată cu aur la categoria ei de ani -63 kg/U16 ani și la categorii mai mari de ani a obținut locurile, locul III, medalie de bronz la categoria -63 ani/U18 și Locul II, medalie de argint la categoria -63 ani/U21 ani. Sportivi de la CSM Sfântu Gheorghe s-au întors acasă cu 4 medalii (2 de aur, 1 de argint și 1 de bronz).

Deplasarea și toate cheltuielile de participare la această competiție au fot suportate de părinți din fonduri proprii.

Mulțumim pe această cale tuturor acelora care au contribuit la pregătirea, participarea și susținerea financiară a acestor sportivi de valoare în drumul lor sper marea performanță.

Sursa: Comunicat de Presă (CP)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.