SPORT 13 decembrie 2017

Sfârşit de sezon competiţional pentru sportivii de la CS Show Time

de Covasna Media | 756 vizualizări

S-a mai scris o pagină în istoria activităţilor competiţionale ale micilor sportivi de la Show Time. Calendarul competiţional s-a încheiat, iar echipele, atât cea de ju-jitsu cât şi cea de shotokan karate-do şi-au câştigat dreptul la o binemeritată odihnă de iarnă pentru ca, în primăvară, să înceapă noul sezon cu forţe proaspete.

Ca de obicei, la sfârşitul anului, în localitatea Giurgiu a avut loc una dintre cele mai importante concursuri de ju-jitsu din România, Open Aquila Giurgiu, aceasta desfăşurându-se în perioada 09-10 decembrie 2017. La prestigioasa competiţie giurgiuveană, aflată sub tutela Federaţiei Române de Arte Marţiale / Departamentul de Ju-Jitsu, au participat aproximativ 500 de sportivi de la 19 cluburi, 17 din România şi 2 din Bulgaria.  

Echipa Show Time cu un lot de 12 sportivi, însoţiţi de 1 antrenor şi 2 arbitrii, au luptat pe 2 sisteme, Fighting şi Ne-waza (BJJ) cucerind un număr de 23 de medalii (8 de aur, 9 de argint şi 6 de bronz) şi un onorabil loc 6 pe echipe, întrecând astfel echipe mult mai puternice ca CS Budo Seishin Bucureşti, CSM Sf. Gheorghe, CS Corysan Bucureşti, etc.

Echipa covăsneană a participat la această întrecere cu ajutorul financiar acordat de programul sportiv „Sfântu Gheorghe spijină Sportul” din cadrul Primăriei municipiului Sf. Gheorghe pe anul 2017. 

În perioada următoare stafful tehnic al clubului Show Time pregăteşte pentru micii sportivi o seară de distracţie şi voie bună cu ocazia Crăciunului, acolo unde fiecare membru va fi spiriduşul Moşului, având de oferit un cadou secret unui coleg de sală, urmând apoi „Gala Sportivă Show Time 2017” unde vor fi premiaţi cei mai buni sportivi ai anului în curs, precum şi cei mai implicaţi părinţi.

(Echipa Show Time)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.