SPORT 26 martie 2018

Sepsi SIC, pas de defilare cu Alba Iulia

de Adrian Urse | 710 vizualizări

Primul meci din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin a avut loc vineri, 23 martie 2018, la Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, opunând pe Sepsi SIC Sf. Gheorghe și CS Universitatea Alba Iulia.

Poți urmări secvențe din meci aici

Partida nu a stat niciun moment în dubiu, fiind câștigată cu un scor categoric, 96-44 (22-20, 29-2, 25-7, 20-15), de către echipa noastră. Sfertul al doilea al întâlnirii, în care oaspetele au marcat doar două puncte, poate intra în analele baschetului național și nu numai.

Adrienne Webb a fost coșgeter cu 24 de puncte, bifând în statistici double-double cu cele 10 recuperări realizate. Ea a fost și lider la capitolul eficiență, cu +30 indice. Căpitanul echipei, Annemarie Gödri-Părău, a punctat și ea cu double-double, înscriind 12 puncte și oferind 10 pase decisive. Foarte aproape de această performanță statistică s-a situat și Monika Mijovic, cu 9 puncte și 9 recuperări.

Toate fetele noastre, antrenate de către Zoran Mikes, au jucat dezinvolt, însă rezultatul nu este relevant în condițiile în care diferența de valoare a fost una mai mult decât evidentă. Baschetbalistele din Alba Iulia nu pot spera mai mult decât să facă act onorabil de prezență în fața campioanei en-titre, Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Echipa noastră conduce în seria eliminatorie cu 1-0, al doilea meci fiind programat la Alba Iulia, pe 27 martie. În cazul în care mai este nevoie, deși ipoteza este pur teoretică, jocul decisiv, al treilea, va avea loc la Sf. Gheorghe, pe 30 martie.

Alte rezultate din sferturile de finală ale campionatului feminin:

CSTBv Olimpia Brașov – FCC ICIM Arad 73-66

CSM Satu Mare – SCM Timișoara 71-82

Universitatea Cluj-Napoca – ACS Baschet Teleorman Alexandria 72-71

A surprins rezultatul de la Satu Mare, unde a doua clasată din sezonul regulat a cedat în fața unei echipe venită din grupa valorică inferioară. De asemenea, surprinzătoare este și diferența de jumătate de coș de la Cluj-Napoca, unde teleormănencele au pierdut la limită și anunță o serie cu maximum de meciuri. Dintre cele două, Cluj-Napoca sau Alexandria, se va alege posibila adversară pentru Sepsi SIC Sf. Gheorghe, în semifinalele competiției.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.