SPORT 29 martie 2018

Sepsi SIC – Universitatea Cluj Napoca în semifinale

de Covasna Media | 581 vizualizări

Prima echipă calificată în careul de ași al Ligii Naționale de Baschet Feminin a fost campioana en-titre Sepsi SIC Sf. Gheorghe, care a câștigat la pas cele două dueluri cu CS Universitatea Alba Iulia, rezultatele fiind grăitoare: 96-44 și 93-57.

În următoarea fază a play-off-ului, semifinale, covăsnencele vor întâlni pe Universitatea Cluj-Napoca. Baschetbalistele de sub Feleac au trecut cu scorul general de 2-0 în serie, dar cu mari emoții, de ACS Baschet Teleorman Alexandria.

Clujencele s-au impus pe teren propriu cu scorul de 72-71, după care au învins și în deplasare, în județul Teleorman, cu 78-75. Seria semifinală se dispută tot după sistemul două victorii din trei meciuri. Prima partidă va avea loc la Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, locație unde seria va reveni în caz de necesitate, pentru al treilea joc, cel decisiv.

Pe cealaltă parte de tablou avem deja o semifinalistă. Aceasta este CSTBv Olimpia Brașov, care a învins-o pe FCC ICIM Arad cu 73-66 respectiv 74-66. Celălalt loc rămâne în dispută și se va determina în 30 martie. CSM Satu Mare a egalat seria cu SCM Timișoara după victoria repurtată în deplasare, scor 68-50. Sătmărencele pierduseră în fața aceleiași adversare, pe teren propriu, cu 81-72.

Vom reveni cu amănunte!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.