SPORT 6 aprilie 2018

(Update) Sepsi SIC a debutat cu dreptul în semifinale

de Covasna Media | 722 vizualizări
Sursa foto - Facebook @sic.sepsi
Sursa foto - Facebook @sic.sepsi

Sepsi SIC Sf. Gheorghe a debutat așa cum trebuie în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin, câștigând primul meci al seriei cu Universitatea Cluj-Napoca, scor 97-69 (23-13, 26-12, 19-28, 28-16). Partida a avut loc la Sepsi Arena din Sf. Gheorghe și a fost urmărită de 1400 de spectatori. Dintre jucătoarele noastre, Monijka Mijovic a realizat un double-double cu 14 puncte și 10 recuperări, statistici frumoase înregistrând, de asemenea, Nathalie Fontaine, care, din 19 puncte și 9 recuperări, a devenit jucătoarea cu cel mai mare indice de eficiență, +26.

Toată echipa noastră a jucat foarte bine, diferența de valoare și de formă sportivă fiind evidentă. Baschetbalistele noastre au evoluat excelent și nu au cedat inițiativa decât parțial, în sfertul al treilea, însă în situația în care oricum ne detașasem reconfortant pe tabela de marcaj.

Sepsi SIC conduce în serie cu 1-0, iar al doilea meci va avea loc la Cluj-Napoca, pe 12 aprilie, cu începere de la ora 18.00. în cazul în care va fi necesar, meciul al treilea se dispută pe 15 aprilie, la Sf. Gheorghe.

În cealaltă semifinală, CSM Satu Mare a luat o opțiune serioasă pentru calificare, învingând în primul meci, pe teren propriu, cu categoricul scor de 101-60, pe CSTBv Olimpia Brașov.

Cristian Frisk  

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.