SPORT 7 decembrie 2017

Sepsi OSK: Stop discriminării!

de Observatorul de Covasna | 1420 vizualizări

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe condamnă orice manifestări cu caracter rasist și cere sancționarea tuturor formelor de discriminare! 

La meciul cu FCSB, disputat pe teren propriu, în tribună a apărut un banner cu caracter instigator, și același lucru s-a petrecut și la partida cu Dinamo, când suporterii echipei oaspete au dat dovadă de un comportament discriminativ. În afara faptului că s-a scandat în repetate rânduri „Afară, afară / Cu ungurii din țară” sau „Bozgorii”, au fost afișate și bannere cu inscripții rasiste, cum ar fi „Moarte ungurilor”, astfel creând o atmosferă ostilă, jignitoare la adresa iubitorilor de fotbal de etnie maghiară.

Considerând că scandările și mesajele rasiste nu-și au locul pe stadioane, Sepsi OSK cere sancțiuni clare din partea forurilor competente, iar clubului Dinamo să se delimiteze public de aceste manifestări ostile! De asemenea, așteptăm explicații de la organele abilitate cu privire la faptul că un incident de asemenea natură s-a repetat și, coincidență, tot la un meci contra unei echipe bucureștene. 

Sepsi OSK își exprimă speranța că, pe viitor, cluburile de fotbal vor lua măsuri pentru ca suporterii să promoveze toleranţa şi respectul reciproc între comunităţi!

Sursa: Facebook / Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.