SPORT 10 aprilie 2022

Sepsi OSK se impune la Botoșani!

de Covasna Media | 851 vizualizări

În etapa a 4-a din faza de Play-Out a Ligii 1, Sepsi OSK a câștigat în deplasare la FC Botoșani și astfel trupa lui Cristiano Bergodi a urcat o poziție în clasament fiind la două puncte distanță de Rapid București.

Sepsi OSK a intrat foarte bine în joc și încă din minutul 3 a deschis scorul la Botoșani. Ștefănescu l-a deschis pe Tudorie, iar acesta după ce a driblat doi apărători a trimis la colțul scurt învingându-l pe Pap. Tot covăsnenii au amenințat mai mult în continuare și Pap a reținut lovitura de cap a lui Golofca. Jocul a scăzut în intesitate, însă până la pauză s-a mai consemnat ocazia lui Ștefănescu care nu a reușit să profite de ieșirea neinspirată a lui Pap, respectiv o fază controversată cu un penalty dictat inițial pentru gazde, dar apoi decizia fiind schimbată.

Și în partea secundă, tot trupa lui Cristiano Bergodi a dominat partida. Chiar în primul minut după reluare, Tudorie a ieșit din nou în evidență, dar Pap a reținut. A venit apoi rândul lui Golofca să-l pună la încercare pe portarul Pap, iar după o ocazie a lui Mitrea, același goalkeeper botoșănean a salvat din fața omniprezentului Tudorie. Askovski și Luckassen puteau, de asemenea, să majoreze diferența, în final fiind însă necesară atenția apărării pentru ca Sepsi OSK să plece din Botoșani cu toate cele trei puncte.

Fără înfrângere, Sepsi OSK a urcat pe poziția secundă din Play-Out. Următoarea partidă este programată pentru sâmbătă, 16 aprilie, cu începere de la ora 15:00, când la Sfântu Gheorghe va veni UTA.

Liga 1, Play-Out, Etapa a 4-a

FC Botoșani - Sepsi OSK 0-1 (0-1)

Arbitru: George Găman, Asistenți: Sebastian Gheorghe, Alexandru Cerei

A marcat: Tudorie (3)

Cartonașe galbene: Jaja Silva (1), Șeroni (45), Braun (53), Papa (85)

FC Botoșani: Pap - Braun, Dawa, Șeroni (Târcoveanu 46), Dragu - Papa, Dican, Florescu (Petkovski 61) – Mailat (Santos 46), Roman (Grubac 72), Jaja Silva (Tisdell 62). Antrenor: Mihai Ciobanu

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu - Eder Gonzalez, Păun, Ștefănescu (Vașvari 81) - Bărbuț (Askovski 81), Tudorie (Luckassen 74), Golofca (Tincu 90+3). Antrenor: Cristiano Bergodi

Marius Raczek

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.