SPORT 5 mai 2021

Sepsi OSK obține o frumoasă victorie în fața Craiovei

de Covasna Media | 918 vizualizări

În etapa a 6-a din Pay-Off-ul Ligii 1, Sepsi OSK a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0(1-0) și astfel alb-roșii și-au consolidat poziția a patra în clasament.

Prima repriză a fost una echilibrată, ambele echipe reușind să-și creeze puține situații clare de a marca. Cîmpanu a amenințat poarta lui Jesus Fernandez cu puțin după primul fluier al arbitrului. În minutul 19 a venit și replica celor de la Sepsi OSK, când din centrarea lui Csiszér a reluat cu capul Dumiter, dar Pigliacelli a respins în corner, în urma căruia Constantin a fost aproape de un autogol. Două minute mai târziu, Vașvari a trimis un șut, dar balonul a ocolit poarta oaspeților. În cele din urmă, B. Mitrea a deschis scorul, după un corner executat de Achahbar și astfel la pauză elevii lui Leo Grozavu au intrat în avantaj de un gol.

Cu avantajul de partea sa, Sepsi OSK a intrat mai bine în joc după reluare reclamând și un posibil penalty la intervenția lui Bancu asupra lui Eder Gonzalez. Câteva minute mai târziu Achahbar a trimis cu capul, dar balonul a ocolit poarta lui Pigliacelli. Sepsi OSK a păstrat inițiativa și în momentele care au urmat și Safranko a scăpat pe contraatac, dar a șutat pe lângă poartă.

Pe finalul jocului și Vașvari și-a încercat șansa, însă, Pigliacelli a intervenit, pentru ca apoi B. Mitrea să oprească o fază periculoasă a craiovenilor care au căutat cu disperare golul egalizator. Cu toate acestea lovitura de grație a dat-o Petrila în minutul 4 de prelungire stabilind scorul final.

Sepsi OSK - Universitatea Craiova 2-0 (1-0)

Arbitru: Marcel Bîrsan, Asistenți: Mircea Orbuleț, Marius Badea

Au marcat: B. Mitrea (45’), Petrila (90’+4)

Cartonașe galbene: Păun (63’), Aganovic (75’) – Constantin (31’)

Sepsi OSK: Jesus Fernandez – Csiszér (Aganovic 63’), Ninaj, B. Mitrea, Ștefănescu - Vașvari, Păun (Fofana 77’) – Dumiter (Golofca 86’), Eder Gonzalez (Petrila 86’), Achahbar (Tincu 77’) - Safranko. Antrenor: Leo Grozavu

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (Vlădoiu 61’, Baiaram 67’), Constantin, Acka, Bancu - Mateiu, Mitran (Bic 3’, Tudorie 62’) – Cîmpanu (Ofosu 62’), Nistor, Cicâldău - Ivan. Antrenor: M.Ouzounidis. 

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.