SPORT 2 august 2021

Sepsi OSK o întâlnește pe CS Mioveni în etapa a 3-a din Liga 1

de Covasna Media | 601 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

Pentru Sepsi OSK, parcursul în Liga 1 continuă cu partida din etapa a 3-a, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, unde echipa noastră o va întâlni pe CS Mioveni, astăzi, cu începere de la ora 18:30.

Eliminată din competițiile europene, cu fruntea sus, așa cum declara antrenorul Leo Grozavu, Sepsi OSK va avea de acum timp mai mult la dispoziție pentru a se concentra pe partidele din Liga 1. Deși adversarul este nou-promovata CS Mioveni, aflată după două etape pe ultima poziție a clasamentului, echipa noastră nu va avea un joc facil, având în vedere ritmul în care a jucat în ultimul timp. Totuși, Sepsi OSK nu-și poate propune decât obținerea celor trei puncte puse în joc, diferența de valoare dintre cele două echipe fiind evidentă.

Sepsi OSK a acumulat până acum patru puncte, o victorie cu Academica Clinceni și o remiză la Chindia Târgoviște, în timp ce echipa CS Mioveni, de la revenirea în Liga 1, nu reușit încă să maculeze linia de clasament, două înfrângeri fiind trecute în dreptul acesteia, una la Mediaș, cu Gaz Metan, și o alta pe propriul teren cu Rapid București.

Cele două echipe nu s-au întâlnit, încă, în Liga 1, singurele partide consemnate fiind în Liga 2, respectiv în Cupa României. De fapt, în Cupa României, a fost și ultima partidă directă, în 2018, când Sepsi OSK s-a impus cu categoricul rezultat de 5-0.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.