SPORT 28 aprilie 2021

Sepsi OSK întâlnește Academica Clinceni în etapa a 4-a din Play-Off

de Covasna Media | 1047 vizualizări

La doar trei zile distanță de meciul precedent, Sepsi OSK se va afla din nou pe teren, în cadrul etapei a 4-a din Play-Off echipa noastră urmând să primească, astăzi, cu începere de la ora 16:30 vizita celor de la Academica Clinceni pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

În Liga 1 etapele din Play-Off/Play-Out se dispută în ritm accelerat, astfel că, la doar trei zile distanță de contruntarea cu liderul, Sepsi OSK va fi din nou pe teren, de data acesta în fața unui adversar incomod, Academica Clinceni. Alb-roșii au un moral bun după prima victorie obținută în Play-Off și nu oricum, ci chiar în fața liderului FCSB. Cu toate că în acest moment distanța față de locul 3, ocupat de Universitatea Craiova, este de șapte puncte, obiectivul rămâne participarea în competițiile europene.

Deși a suferit trei înfrângeri din tot atâtea partide disputate în Play-Off, Academica Clinceni este o echipă imprevizibilă, în sezonul regulat ilfovenii reușind să câștige pe terenul celor de la FCSB. Tot legat de sezonul regulat, Academica Clinceni, care a pierdut doar de șase ori, a fost după Sepsi OSK, echipa cu cele mai multe remize, 14 la număr și cu o defensivă care a primit numai 26 de goluri.

Până în prezent Sepsi OSK și Academica Clinceni s-au întâlnit de șase ori, fiecare echipă având câte două victorii, alte două partide terminându-se la egalitate. În sezonul regulat al acestei ediții de campionat Academica Clinceni s-a impus pe propriul teren, rezultat 2-0, în retur, la Sfântu Gheorghe, partida încheindu-se nedecis, 0-0.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.