SPORT 8 martie 2023

Sepsi OSK-FC U Craiova 1948, o poveste fără sfârșit

de Covasna Media | 1314 vizualizări

În etapa a 29-a din Superliga, Sepsi OSK a remizat cu CFR Cluj, iar FC U Craiova 1948 s-a impus în partida cu FC Botoșani, astfel că ecartul dintre cele două echipe este de numai două puncte, lupta pentru un loc în Play-Off devenind mai aspră decât era de așteptat.

Având în vedere situația din clasament, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat în primă fază o modificare a orei de disputare a partidei FC Hermannstadt-FC U Craiova 1948, pentru ca aceasta să aibă loc de la ora 21:00, în același timp cu partida FCSB-Sepsi OSK. Decizia este una corectă: în orice competiție care se respectă, partidele care influențează direct clasamentul final se dispută în aceeași zi și de la aceeași oră.

Dacă acesta este aspectul sportiv, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, Comisia de Recurs a analizat, din nou, verdictul inițial dat în cazul partidei suspendate dintre Sepsi OSK și FC U Craiova. După o ședință care a durat aproximativ trei ore, a rămas „ca-n gară”. Comisia se va pronunța abia joi, 9 martie.

Desigur, această poveste fără sfârșit nu face bine fotbalului în general, situația creată lasă loc pentru multe interpretări, speculații, și mai ales suspiciuni. Până la verdictul final, însă, nu putem spera decât la o rezolvare prin care calificarea în Play-Off să se decidă în mod sportiv, și nu printr-o decizie arbitrară.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.