SPORT 12 mai 2022

Sepsi OSK este în finala Cupei României!

de Covasna Media | 1056 vizualizări

După ce s-a impus în prima manșă la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a câștigat și returul de la Craiova, în fața Universității, scor 1-0, și astfel alb-roșii se califică pentru a doua oară în finala Cupei României.

Așa cum avertiza în conferința de presă dinaintea partidei antrenorul Cristiano Bergodi, Universitatea Craiova a dominat prima repriză și a creat situații de gol. Markovic și Ivan au amenințat în debutul jocului poarta lui Niczuly, iar lovitura de cap a lui Crețu a lovit bara transversală. Ceva mai târziu șutul lui Ivan a trecut pe lângă poartă, în replică Pigliacelli intervenind atent la balonul expediat periculos de Dumitrescu. Tot portarul Craiovei a reținut, apoi, centrarea lui Dimitrov, după care jocul a mai scăzut în intesitate. Până la pauză s-a mai consemnat o ocazie, poate cea mai mare din prima parte, Aganovic l-a driblat pe Gustavo dar Pigliacelli a apărat.

Încă de la reluare s-a văzut că vom avea o altă partidă. În doar zece minute, Sepsi OSK a avut trei ocazii de a marca prin Aganovic, Ștefănescu și Tudorie. Apoi a venit reluarea lui Ivan, dar fără probleme pentru Niczuly. În minutul 66 avea să vină și golul. Ștefănescu a primit de la Aganovic, după o degajare lungă a lui Niczuly, a pătruns pe lângă Bancu și a trimis la colțul scurt printre picioarele lui Pigliacelli. Deși Universitatea Craiova a încercat apoi să revină, Niczuly s-a opus ocaziilor avute de Koljic și Vătăjelu.

Cu o dublă victorie în semifinale, Sepsi OSK se califică pentru a doua oară în finala Cupei României, partida cu trofeul pe masă urmând a avea loc pe 19 mai, la București, pe Stadionul Giulești.

Cupa României, Semifinale, manșa secundă

Universitatea Craiova-Sepsi OSK 0-1 (0-0)

Arbitru: Horațiu Feșnic, Asistenți: Valentin Avram, Alexandru Cerei

A marcat: Ștefănescu(66)

Cartonașe galbene: Ivan(43’)-Păun(45’), Aganovic(78’)

Cartonaș roșu: Bancu(86’)-Aganovic(85’)

Universitatea Craiova: Pigliacelli-Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu-Mateiu(Raguljic 69’), Crețu-Gustavo(Câmpanu 59’), Baiaram(Nistor 59’), Ivan-Markovic(Koljic 59’). Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Sepsi OSK: Niczuly-Dimitrov, Bălașa(Ninaj 73’), Mitrea, Dumitrescu-Păun, Eder Gonzalez, Aganovic (Vașvari 81’)-Bărbuț(Golofca 59’), Tudorie(Luckassen 73’), Ștefănescu(Askovski 81’). Antrenor: Cristiano Bergodi

 

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.