SPORT 31 octombrie 2019

(Update) Sepsi OSK a învins Astra Giurgiu în optimile Cupei României

de Covasna Media | 3018 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe a reușit calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. 

În primul joc programat, reprezentanta eșalonului trei, Metalul Buzău, a cedat pe teren propriu în fața celor de la Poli Iași. Popadiuc (20), Horșia (49) și Hațieganu (81) au fost autorii golurilor înscrise de formația ieșeană.

Surpriza zilei a venit din partida Sepsi OSK – Astra Giurgiu. Formația din Sfântu Gheorghe a eliminat din competiție finalista sezonului trecut, Astra Giurgiu, după ce a câștigat cu 4-2 partida din optimile de finală disputată pe teren propriu. Golurile au fost marcate de Goran Karanovic, autor al unei ”duble (29 și 57), Fülöp (2) și Konongo (50). De remarcat faptul că Fülöp a revenit pe teren cu gol, șutul său sub transversală fiind precedat de o lovitură de cap a lui Flores. La golul de 2-1, căpitanul echipei noastre, Flores, a venit din ofsaid, a preluat și a centrat din lateral stânga. Mingea a ajuns la Bouhenna, în careu, care i-a trimis-o lui Karanovic. Oficialii echipei Astra Giurgiu au mai acuzat și neacordarea unei lovituri de pedeapsă, la scorul de 3-1. Bouhenna a căzut cu mâna pe minge în careu și a voleibalat-o în afara terenului, dar fără intenție. Giurgiuvenii au efectuat o triplă schimbare, intrând în teren, în același minut, vedetele Alibec, Budescu și Begue.

Faza optimilor de finală a fost închisă de partida dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova. Echipa lui Victor Pițurcă a marcat de patru ori în poarta lui Mitrev! Internaționalul de tineret,Valentin Mihăilă, a înscris de două ori în 8 minute (12 și 20)! Celelalte două goluri le-au aparținut lui Cicâldău (53 – din penalty) și Al. Ioniță (75).

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României, ediția 2019/2020: Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul Ploiești, Dinamo, CSM Politehnica Iași, Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova.

Iată rezultatele jocurilor din optimile de finală ale Cupei României:

Marți, 29 octombrie

CS Mioveni – Hermannstadt 0-2 | stadion Orășenesc (Mioveni)

Universitatea Cluj – FCSB 0-1 | Cluj Arena (Cluj-Napoca)

Miercuri, 30 octombrie

Academica Clinceni – FC Botoșani 2-0 | stadion Clinceni

Sănătatea Cluj – FC Petrolul Ploiești 0-7 | Cluj Arena (Cluj-Napoca)

Foresta Suceava – Dinamo 0-4 | stadion Areni (Suceava)

Joi, 31 octombrie

Metalul Buzău – CSM Politehnica Iași 0-3 | stadion Cornel Negoescu (Buzău)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Astra 4-2 | stadion Municipal (Sf. Gheorghe)

FC Voluntari – Universitatea Craiova 1-4 | stadion ”Anghel Iordănescu”

Sferturile de finală din Cupa României vor avea loc în luna martie a anului 2020.  Aseară târziu, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a susținut meciul din campionat cu FCSB, în deplasare. Cronica detaliată a jocului de la București va fi publicată în numărul nostru de mâine. 

Cristian Frisk

 

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.