SPORT 20 noiembrie 2017

(Update) Sepsi OSK - Gaz Metan Mediaș 0-0

de Observatorul de Covasna | 978 vizualizări

Echipa Sepsi OSK Sf. Gheorghe a remizat, 0-0, în compania celor de la Gaz Metan Mediaș, în Liga I, într-un meci care a avut loc sâmbătă după-amiază, pe Stadionul Tineretului din Brașov.

Meciul a fost, în general, echilibrat. Nikolic și Herea au avut fiecare câte două ocazii bune de a marca, însă și portarul nostru, Niczuly, s-a remarcat cu două robinsonade care au păstrat tabela imaculată.

În minutul 82, Patrick Petre a marcat însă golul a fost anulat, corect, pe motiv de ofsaid. În prelungiri, formația noastră a avut o bună ocazie de a marca, la o centrare puternică în careu, balonul fiind recentrat periculos de Hadnagy, însă nimeni nu a fost pe fază, în fața porții. De asemenea, Fülöp ar fi putut înscrie, dar șutul său, din poziție favorabilă, nu a avut putere.

Echipa noastră a avut, pe alocuri, superioritate, dovadă raportul cornerelor de 7-5 pentru noi. Echipa utilizată în jocul său de debut, de către antrenorul Eugen Neagoe, a fost următoarea: Niczuly - Burlacu, Ursu, Damian, Grecu - Fülöp, Petrovikj - Astafei, Herea, Patrick Petre - Nikolic. Au mai fost introduși: Hadnagy, Issa Thiaw și Huiban. Au fost avertizați cu cartonaș galben: Burlacu, Nikolic, Patrick Petre (pentru simulare în careu) și Petrovikj.

Sepsi OSK rămâne, după acest egal, pe locul 12 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaș este pe 13, cu 11 puncte acumulate.

Debutul noului antrenor, Eugen Neagoe, pe banca tehnică a echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe s-a dovedit a fi unul de bun augur. Punctul obţinut în faţa unei contracandidate din subsolul clasamentului, Gaz Metan Mediaş, a însemnat o oarecare revigorare, resimţită inclusiv la nivelul psihologiei de grup a formaţiei.

Echipa a jucat ceva mai ofensiv, ceva mai îndrăzneţ, parafrazându-l pe Herea, „şocul schimbării antrenorului resimţindu-se în vestiar”.

Ne-am fi dorit victorie, desigur, dar, până la urmă, un punct înseamnă mai mult decât nimic, iar acest lucru ne permite să sperăm, deoarece Gaz Metan Mediaş este sub noi. La puţin timp după partida noastră, Universitatea Craiova ne-a dat o mână de ajutor, indirect, impunându-se cu 3-1 în meciul cu lanterna roşie Juventus Bucureşti.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.