SPORT 16 octombrie 2009

Sepsi BC alături de tineri!

de Covasna Media | 529 vizualizări
[singlepic=445,250,250,,left]În frunte cu antrenorul Stacey Nolan, vedetele Sepsi B.C. Vass Ildiko, Vanessa Gidden şi Florina Diaconu au fost prezente ieri la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe. Astfel a debutat programul de promovare a baschetului local şi a sportului în general,

În frunte cu antrenorul Stacey Nolan, vedetele Sepsi B.C. Vass Ildiko, Vanessa Gidden şi Florina Diaconu au fost prezente ieri la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe. Astfel a debutat programul de promovare a baschetului local şi a sportului în general, săptămânile următoare diverse componenete ale echipei urmând să se deplaseze în mai multe licee din oraş.

Atmosfera degajată şi prietenoasă de la întâlnirea din sala de sport a Colegiului a fost condimentată cu demonstraţia de virtuozitate a celor trei bas chetbaliste – pase în viteză şi scheme de joc speciale, aruncări de la distanţă şi coşuri spectaculoase, dar şi de slamdunk-urile reuşite ale antrenorului american. Tinerii din „Mihai Viteazul” au fost entuziasmaţi de ocazia prilejuită şi, mândri de noile achiziţii ale echipei, au promis că vor veni mai des şi în număr mare să susţină şi în acest sezon de divizia A echipa-fanion a comunităţii: Sepsi B.C.

Aflaţi la primul sezon la echipa din Sfântu Gheorghe, antrenorul Stacey Nolan, pivotul Vanessa Gidden şi conducătoarea de joc Florina Diaconu s-au arătat încântaţi de atmosfera pozitivă din jurul echipei, atât în sala de joc, dar şi în afara ei. Alături de cea fără de care această echipă din Sfântu Gheorghe nu ar fi existat, Vass Ildiko, cu toţii au declarat că, ajutaţi de publicul entuziast din tribune, jucătoarele actuale vor reuşi să păstreze echipa Sepsi B.C. în elita baschetului feminin din România.

Cu ocazia întâlnirii, câteva zeci de tineri au aflat de programul „Hai cu noi la Moscova“ şi au achiziţionat cărţi poştale de 1 leu, urmând ca la tragerea la sorţi din decembrie să afle dacă vor însoţi echipa la ultimul meci din grupele FIBA Cup din capitala Rusiei. Precizăm că aceste cărţi poştale sunt puse în vânzare cu ocazia meciurilor de la Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe, în magazinele partenere, la difuzorii volanţi şi pot fi comandate pe site-ul www.sepsibc.ro.

Departamentul PR

Teme articol: baschet Sepsi BC
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.