SPORT 9 martie 2018

Se reia Liga Națională de Baschet Feminin

de Covasna Media | 666 vizualizări

Liga Nationala de Baschet Feminin revine în forță în acest week-end, Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași” din Brașov urmând să găzduiască meciurile primului turneu din faza a doua pentru grupa valorică 1-5. Astfel, vreme de două zile, cele mai valoroase reprezentante ale baschetului feminin românesc vor continua să se lupte pentru supremația LNBF, meciurile fiind stabilite conform tragerii la sorți efectuate la Sf. Gheorghe cu ocazia FINAL 8 Cupa României.

Din dorința de a oferi fanilor baschetului feminin oportunitatea de a urmări în direct disputele de la Brașov, Federația Româna de Baschet a decis ca toate meciurile să fie transmise în direct de FRB TV, transmisia fiind preluată de www.prosport.ro și de pagina oficială de facebook. Mai jos vă prezentăm programul meciurilor din Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași” din Bașov, desfăsurate în organizarea CS Țara Bârsei 2011 Brașov, în perioada 9-10 martie 2018:

 

 

Turneul 1

 

Etapa 1 - 09.03.2018

 

 

Ora 17:00 – FRB TV

CSTB Olimpia CSU Brașov

ACSBT Alexandria

Ora 19:30 – FRB TV

Universitatea Cluj-Napoca

CS Municipal Satu Mare

Etapa 2 - 10.03.2018

 

 

Ora 17:00 – FRB TV

CS Municipal Satu Mare

CSTB Olimpia CSU Brașov

Ora 19:30 – FRB TV

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe

Universitatea Cluj-Napoca

 

Sepsi SIC Sf. Gheorghe va pleca, în această fază competițională, din postura de lider, cu 15 victorii și o înfrângere. Pentru echipa covăsneană, recentă câștigătoare a Cupei României, partida cu Universitatea Cluj-Napoca reprezintă posibilitatea unei revanșe, după înfrângerea suferită în ultimul joc, în sezonul regulat, chiar în fața baschetbalistelor de sub Feleac.

Mult succes!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.