SPORT 10 iulie 2018

(Update) VIDEO Schimbări mari la Sepsi SIC: din lotul de anul trecut, au rămas numai două jucătoare

de Agerpres | 1008 vizualizări

Conducerea clubului de baschet feminin Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe a anunţat marţi că a schimbat aproape întreaga componenţă a echipei, păstrând doar două jucătoare din lotul anterior.

Managerul echipei, Rusz Istvan, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în lot au rămas căpitanul Annemarie Godri Părău şi Kovacs Renata, acestora urmând să li se alăture trei junioare, Janko Edit din Sfântu Gheorghe, Ioana Ghizilă de la Cluj-Napoca şi Nora Demeter de la Pecs (Ungaria).

De asemenea, vor veni la Sfântu Gheorghe: Anca Sipoş, care a jucat în ultimii ani în Franţa, Viorela Rus de la Alexandria, Kristina Higgins de la Olimpia Braşov, Marina Solopova de la Satu Mare şi Jovana Pasic de la Arad, precum şi alte trei jucătoare din Marea Britanie, SUA şi Slovenia.

"E şi normal, ca după un timp, după ce ai câştigat trei campionate şi trei cupe să vrei să încerci şi alte formule, alte formaţii", a declarat Rusz Istvan.

Preşedintele clubului Sepsi SIC, Miklos Zoltan, a menţionat că echipa din Sfântu Gheorghe va fi în continuare antrenată de Zoran Mikes, care şi-a prelungit contractul.

"A fost finalul unui ciclu de patru ani în care am atins rezultate sportive cu care suntem mulţumiţi. (...) Pe viitor ne dorim să ne focusăm mai mult pe juniorii care vin din urmă în cadrul clubului şi pe sportivii locali. (...) Totodată, ne dorim să rămânem în top, ne dorim să apărăm titlurile cucerite în anii anteriori, ne dorim să fim prezenţi în Europa, motiv pentru care ne-am şi în scris în cupele europene. (...) Doresc să le mulţumesc tuturor jucătoarelor care au fost la clubul nostru în anii precedenţi şi care ne-au ajutat să cucerim titlurile, în special celor care au fost alături de noi o perioadă mai îndelungată, cum sunt Tyaunna Marshall şi Ancuţa Stoenescu. (...) Suntem mândri că au jucat pentru echipa noastră şi, reciproc, ne dorim să fie mândre că au jucat la noi", a declarat Miklos Zoltan.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.