SPORT 11 iulie 2011

S-au reunit loturile de handbal de la CSM

de Covasna Media | 1057 vizualizări
Loturile de handbal feminin şi masculin ale CSM Sfântu Gheorghe s-au reunit după o pauză de mai bine de o lună, iar de ieri şi-au reluat antrenamentele. Chiar dacă a fost pauză, la cele două echipe au avut loc mai multe schimbări, astfel de la echipa de fete a plecat antrenoarea Gabriela Manea, în prezent aceasta antrenând CSM Bacău în Liga Naţională de Handbal. Împreună cu antrenoarea au mai plecat Sorina Geapană, Andreea Trăilă şi Bianca Grigore

Loturile de handbal feminin şi masculin ale CSM Sfântu Gheorghe s-au reunit după o pauză de mai bine de o lună, iar de ieri şi-au reluat antrenamentele. Chiar dacă a fost pauză, la cele două echipe au avut loc mai multe schimbări, astfel de la echipa de fete a plecat antrenoarea Gabriela Manea, în prezent aceasta antrenând CSM Bacău în Liga Naţională de Handbal. Împreună cu antrenoarea au mai plecat Sorina Geapană, Andreea Trăilă şi Bianca Grigore, toate trei la CSM Bacău. În locul celor plecate au venit mai multe jucătoare din Braşov, Adina Butnaru, Teodora Carp, Cristina Ciucă, Alice Drapac şi Ana Maria Rotaru pe postul de portar. La echipă a revenit şi o jucătoare mai veche, Csinas Agata. Pe banca tehnică rămâne ca antrenor secund Iancso Gabor, iar ca antrenor principal se vehiculează venirea unui antrenor din Liga Naţională, numele acestuia urmând să fie facut public săptămâna viitoare când se vor finaliza negocierile. Actualul lot le-a păstrat pe majoritatea fetelor din sezonul trecut, acestea fiind: Larisa Comşa, Alexandra Sandu, Roxana Marin, Liana Şandru, Anca Ţigănuş, Denes Cristina, Molnar Eniko, Pall Claudia şi Ionela Grama.

„Dorim să facem o echipă tânără formată atât din jucătoare din Sfântu Gheorghe cât şi din jucătoare din Braşov. Startul este greu dar şi anul trecut tot aşa a fost şi am terminat pe locul 5. Handbalul merită să fie sprijinit la noi în oraş iar la o unitatea sportivă cum este CSM-ul merită să fie şi secţie de handbal” a declarat antrenorul secund al CSM Sf. Gheorghe feminin, Iancso Gabor.

 

Schimbări şi la băieţi

Tot ieri a început antrenamentele şi lotul masculin de handbal de la CSM Sfântu Gheorghe, lot care este format din vechea echipă de juniori I a CSM-ului, echipă care în sezonul trecut a reuşit să ocupe locul 5 pe ţară la Campionatul Naţional de Handbal fiind cea mai bună performanţă a handbalului covăsnean în ultimii 20 de ani. Pe lângă aceştia, echipa se va îmbunătăţii cu 2-3 jucători care vor fi aduşi de la alte cluburi sportive. Singurele semne de întrebare sunt la Alexandru Lohan şi la Eduard Niste care au cereri de transfer la CSM Bucureşti.

Pe lângă actualul antrenor al echipei, Viorel Bărbos, CSM-ul va mai avea un antrenor, nume care va fi dezvăluit de către conducerea clubului săptămâna viitoare.

În prezent echipa este formată din Alexandru Stoica, Cătălin Zaharia, Bakk Alpar, Deak Hunor, Cosmin Petrilă, Mădălin Blaj, Alex Constantin, Pap Levente, Andrei Dobrean, Alexandru Lohan, Eduard Niste şi Alexandru Druţu.

„Încercăm să-i ajutăm cu un cantonament, atât pe băieţi cât şi pe fete, în limita posibilităţilor. Obiectivul echipei de fete este clasarea în primele patru locuri iar la băieţi clasarea pe locurile 4-8 ar fi un obiectiv îndeplinit”, a spus George Carcadia, preşedintele secţiei de handbal a CSM Sf. Gheorghe.

Viorel Iordan

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.