SPORT 23 februarie 2023

S-a anulat ediția din 2023 a Raliului Zăpezii de la Comandău

de Covasna Media | 832 vizualizări

Toate încercările și eforturile organizatorice din acest an s-au lovit de un zid imens din prisma condițiilor meteorologice. Astfel, după ce evenimentul a fost amânat și ulterior reprogramat cu o zi mai devreme, în cele din urmă Winter Rally Covasna se ANULEAZĂ.

Deși deloc ușoară, decizia survine în urma consultării concurenților de către organizator, aceștia declarându-se reticenți în ceea ce privește suprafața de concurs. Propriu-zis, alternanța dintre macadam, noroi și gheață transformă alegerea anvelopelor într-un subiect deosebit de incomod și dificil. Acest lucru face ca proba specială „Mica Siriu” să devină impracticabilă din punct de vedere al siguranței echipajelor înscrise și prezente în acest moment la Covasna.

Având în vedere însă efortul concurenților de a se deplasa până în Covasna, organizatorul a găsit de cuviință să le ofere posibilitatea unei sesiuni de teste organizate, acest lucru rămânând însă la latitudinea sportivilor de a decide.

În funcție de numărul celor ce vor semna „prezent” pentru sesiunea de teste, se va organiza și Super Speciala din centrul orașului Covasna, programată pentru vineri, 24 februarie, ora 17:00.

 Sursa: comunicat de presă. 

Sursa foto: AutoRally. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.