SPORT 4 aprilie 2018

Rezultate împotriva logicii în play-out

de Covasna Media | 791 vizualizări

Înainte de Paștele Catolic, în Liga I la fotbal, în grupa play-out, s-au înregistrat două rezultate care pur și simplu frizează orice logică. Juventus București a reușit absolut surprinzător să câștige pe terenul unei echipe care se vedea în play-off, Dinamo București. Lanterna roșie din cartierul bucureștean Colentina a reușit să se impună cu 2-1 în Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

Gaz Metan Mediaș, devenită ultimă clasată după succesul celor de la Juventus, s-a impus și ea în deplasare, în fața celor de la FC Voluntari, tot cu 2-1. Gaz Metan a jucat în superioritate numerică din minutul 17, când a fost eliminat direct Bălan, pentru un fault dur. În minutul 55 Marius Constantin, căpitanul medieșenilor, a primit și el cartonaș roșu, din cumul de cartonașe galbene. Puțin mai târziu, mijlocașul Olaru a luat și el al doilea avertisment, fiind eliminat.

În inferioritate numerică însă, Gaz Metan Mediaș a marcat două goluri, prin Ely Fernandes și Rondon, cei doi stranieri ai echipei sibiene fiind și pasatori, reciproc, la cele două reușite. Pe final, veteranul Florin Cernat a transformat o lovitură de pedeapsă pentru ilfoveni, însă gazdele nu au mai putut reveni, iar antrenorul Gazului, Cristian Pustai, a recitat, așa cum a promis, o poezie pentru victoria echipei sale.

Singurul rezultat care ajută pe Sepsi OSK Sf. Gheorghe a fost remiza dintre Concordia Chiajna și FC Botoșani, scor 0-0, căpitanul gazdelor, Claudiu Bumba, ratând o ocazie monumentală, cu poarta goală.

Totuși, victoriile celor de la Juventus București și Gaz Metan Mediaș, ambele în deplasare, au transferat presiunea retrogradării pe umerii echipei noastre, Sepsi OSK. Astfel, covăsnenii au abordat deplasarea de la Timișoara din postura de ultimă clasată, punctele la adevăr acumulate de contracandidate obligându-ne la un rezultat pozitiv, pe malul Begăi.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.