SPORT 24 aprilie 2023

Prima înfrângere în Play-Out

de Covasna Media | 656 vizualizări

În etapa a 4-a din Play-Out-ul Ligii 3, Seria 5, Sepsi OSK 2 a fost învinsă în deplasare la CS Păulești, în timp ce KSE Târgu Secuiesc a obținut doar o remiză pe propriul teren cu Olimpic Zărnești.

Cu trei victorii, din tot atâtea posibile, Sepsi OSK 2 a evoluat în deplasare la CS Păulești, acolo unde a suferit prima înfrângere din faza de Play-Out a competiției. Cîrstean a deschis scorul, dar până la pauză gazdele au întors rezultatul, iar apoi s-au distanțat la două goluri. Gyulai a mai marcat o dată pentru echipa secundă a lui Sepsi OSK, CS Păulești însă a stabilit scorul final, 4-2, în al treilea minut al prelungirilor. Antrenorul Valentin Suciu a utilizat formula de start: Niczuly R. – Crantea, Cîrstean, Moroşanu, Mitu, Stanislav, Rența, Ene, Bende, Gyulai, Kocsis.

Deși a jucat pe propriul teren, KSE Târgu Secuiesc nu a reușit decât o remiză în confruntarea cu Olimpic Zărnești, rezultat 0-0.

După patru etape, KSE Târgu Secuiesc nu are nicio victorie, doar două remize, și ocupă ultima poziția în clasament, la trei puncte de locul opt, ultimul care asigură rămânerea în Liga 3.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.