SPORT 27 mai 2009

Preludiu la Zilele Sportive Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 630 vizualizări
La sfârşitultul săptămânii trecute, pe terenurile Direcţiei Judeţene de Sport din Sfântu Gheorghe a avut loc primul concurs de tenis pe zgură din acest an, Cupa "Sfântu Gheorghe”, la care au participat peste 80 de jucători din mai multe oraşe din ţară: Braşov, Sibiu, Piatra Neamţ, Bucureşti. Meciurile s-au disputat la un nivel înalt, o dovadă în acest sens fiind scorurile strânse şi durata

La sfârşitultul săptămânii trecute, pe terenurile Direcţiei Judeţene de Sport din Sfântu Gheorghe a avut loc primul concurs de tenis pe zgură din acest an, Cupa "Sfântu Gheorghe”, la care au participat peste 80 de jucători din mai multe oraşe din ţară: Braşov, Sibiu, Piatra Neamţ, Bucureşti.

Meciurile s-au disputat la un nivel înalt, o dovadă în acest sens fiind scorurile strânse şi durata meciurilor de până la trei ore. Sportivii legitimaţi la "Clubul Tenis Club 13" din Sfântu Gheorghe au obţinut rezultate remarcabile, 10 dintre aceştia clasându-se pe primele trei locuri, la grupele de vârstă la care au concurat. Toţi participanţii clasaţi pe primele locuri au fost premiaţi de către organizatori şi de către sponsori cu articole sportive, cupe şi diplome.

Sportivii locali au obţinut următoarele rezultate: Andrei Mari – locul 1 la cat. 14 ani, Ionuţ Milos – locul 3 la seniori, Antonia Mari – locul 3 la senioare, Viorel Branişte – locul 1 la +35 de ani, Ioan Ungureanu şi Paul Grigorescu – locurile 1 şi 2 la +40 de ani, Nemeth Csaba – locul 1 la + 45 de ani, Stan Georgel – locul 1 la +50 de ani şi Raduly Imre – locul 3 la +65 de ani.

Teme articol: tenis Zilele Sportive
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.