SPORT 24 august 2017

Patrick Petre a dezamăgit suporterii Sepsi OSK

de Covasna Media | 5875 vizualizări

La finalul meciului din Liga I la fotbal, Dinamo – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1–0, din etapa a şaptea, talentatul nostru jucător, Patrick Petre, a avut o reacţie care i-a iritat pe cei peste 100 de fani care au bătut drumul până în Capitală, pentru a-i susţine pe jucătorii noştri.

Când jocul s-a încheiat, iar jucătorii au mers la galerie pentru a le mulţumi, Patrick Petre a plecat de unul singur către sectorul unde se aflau susţinătorii dinamovişti, salutându-i pe aceştia și nu pe cei care susțin echipa în care activează în prezent. Se știe deja că Patrick Petre este împrumutat de Dinamo la Sepsi OSK până la 30 iunie 2018. De când a venit în echipa Sepsi OSK, jucătorul în discuție nu a ratat nicio ocazie de a-i transmite public lui Cosmin Contra, antrenorul dinamovist, că doreşte să se întoarcă în „Groapă”. Cu toate acestea, mijlocaşul nostru a avut totuși o evoluţie bună împotriva echipei sale de suflet, fiind aproape de egalare în minutul 84, când a şutat foarte periculos, direct, dintr-o lovitură liberă. Atitudinea pe care o are lasă însă loc de îndoială în rândul suporterilor covăsneni. Dintre aceștia, mulți se întreabă printre altele: dacă Patrick Petre visează zi şi noapte la Dinamo, de ce a acceptat „exilul în provincie”? De ce acceptă sumele plătite sub formă de salarii şi premieri din bugetul covăsnenilor? „Atitudinea lui ne-a jignit foarte mult. Nu ne deranjează că iubește echipa Dinamo. E dreptul lui, dar de ce a mai venit aici dacă nu ne vrea? Noi ce garanție avem că dă totul în teren și că luptă pentru echipa noastră dacă el insistă că vrea la Dinamo, vrea la Dinamo?”, a întrebat retoric un suporter.

„Eu nu zic să nu îi salute pe cei din galeria Dinamo. Să îi salute! Dar nu mi s-a părut corect că nu a rămas între actualii săi coechipieri, pentru un gest simbolic de salut al galeriei noastre. Că acum joacă pentru noi, nu? Pe urmă, putea să îi salute liniștit și pe ei și nimeni nu s-ar fi supărat. Dar pe noi ne-a sfidat. Eu dacă eram în locul lui mă gândeam și la colegi. Nu cred că puteam să îmi mai privesc în ochi colegii după un astfel de gest. Sincer! Mi-ar fi fost jenă de antrenor, de patron, de toată lumea. Nu prea e corect ce face”, a spus un alt susținător Sepsi OSK.

La interviurile de după meci, Patrick Petre, îmboldit desigur şi de jurnalişti, a afirmat că Dinamo este echipa sa şi că îşi doreşte să revină în Bucureşti. Petre şi-a completat declaraţia spunând că „respectă echipa pentru care joacă acum, Sepsi OSK, dar că şi-ar dori ca Dinamo să câştige campionatul”. Contactat de ziarul nostru, jucătorul a evitat să dea declarații suplimentare.

Cristian Frisk  

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.