SPORT 4 decembrie 2017

„O cutie plină de iubire“ - campanie caritabilă iniţiată de suporterii Sepsi OSK

de Agerpres | 2033 vizualizări

Conducerea Clubului Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe s-a raliat campaniei „O cutie plină de iubire“, iniţiată de suporterii echipei de fotbal, şi a lansat un apel către cetăţenii municipiului de a sprijini această acţiune umanitară, ce are ca scop colectare de daruri de Crăciun pentru copiii nevoiaşi.

„Sepsi OSK sprijină proiectul caritabil iniţiat de suporterii echipei noastre şi facem apel la generozitatea tuturor pentru a dona un cadou pentru copiii nevoiaşi. Pentru a da o mână de ajutor aveţi nevoie de o cutie goală (de exemplu o cutie de pantofi) pe care să o umpleţi cu cadouri (articole şcolare, jucării, produse de igienă personală, cărţi). Pachetul cadou să-l aduceţi cu voi la meciul dintre Sepsi OSK şi Dinamo Bucureşti şi să îl predaţi la unul din punctele de colectare de la Stadionul Tineretului din Braşov. Doar împreună putem să aducem zâmbetul pe chipul cât mai multor copii“, se arată în mesajul postat de Sepsi OSK, pe Facebook.

Meciul dintre cele două echipe se va disputa luni seară, la Braşov, de la ora 20,45.

În ultimii ani şi echipa de baschet feminin Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, dublă campioană a României, s-a implicat în acţiuni umanitare în beneficiul copiilor nevoiaşi sau instituţionalizaţi.

Foto: Facebook, Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.