SPORT 5 iulie 2018

Noi medalii pentru luptătorii Ju-Jitsu din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 660 vizualizări

Rezultate foarte bune obținute de sportivii de la CSM Sf. Gheorghe şi Clubul Sportiv SAMURAI OPS Sf. Gheorghe  la Cupa „Yorga Litoral 2018”, competiție de Ju-Jitsu din  calendarul Federației Române de Arte Marțiale.

În data de 01 iulie, în localitatea 23 August din jud. Constanța, s-a desfășurat competiția de ju-jitsu „Cupa Yorga Litoral 2018”, aflată la a doua ediție pe sistem de luptă fighting și ne-waza, competiție la care au participat peste 70 sportivi din 8 cluburi din țară.

Printre aceştia s-au aflat 4 sportivi de la CSM Sfântu Gheorghe și 9 sportivi de la Clubul Sportiv Samurai OPS Sfântu Gheorghe, rezultatele acestora fiind excelente: 22 de medalii, din care 9 medalii de aur, 8 medalii de argint și 5 medalii de bronz. Sportivii  din Sfântu Gheorghe au participat la mai multe probe pe categorii de vârstă și greutate la cele două sisteme fighting și ne-waza.

Această competiție vine în urma cantonamentului, stagiu de pregătire centralizată organizat de  C.S. Samurai OPS și desfășurat în stațiunile Costinești și Venus în perioada 29 iunie - 02 iulie 2018.

Mulțumim pe această cale celor care se implică în permanență în sprijinirea și susținerea financiară a sportivilor, în participarea și promovarea lor la aceste activități: Consiliului Local prin proiectul „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul”, Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, tuturor părinților și susținătorilor.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.