SPORT 13 decembrie 2015

Medalii pentru „Show Time” la Cupa Aquila la Arte Marţiale

de Covasna Media | 738 vizualizări

Sfârşitul de an aduce bucurie sportivilor din cadrul Asociației C.S. „Show Time” din Sf. Gheorghe, care la acest sfârşit de săptămână au participat la ultima cupă din calendarul Federaţiei Române de Arte Marţiale – Departamentul de Ju-Jitsu, ce a avut loc în municipiul Giurgiu (Cupa Aquila 2015).

În prezenţa celor peste 330 de sportivi şi iubitori ai ju-jitsu-ului competiţional din cadrul celor 15 cluburi sportive (14 din țară și unul din Ruse – Bulgaria) a avut loc deschiderea oficială și înmânarea de către președintele Departamentului de Ju-Jitsu din cadrul F.R.A.M. a unor distincții celor mai merituoși sportivi și antrenori. Întrecerea a durat mai bine de 18 ore, însă a fost o reuşită deplină, luptându-se pe două suprafețe, la 7 categorii de vârstă, feminin şi masculin (Specială, U9, U12, U15, U18, U21 și Seniori) la toate cele 3 probe (Duo Demonstrativ, Ne-Waza și Fighting).

Clubul Sportiv „Show Time” a fost prezent la acest eveniment, atât cu sportivi cât şi cu arbitru, fiind îndrumaţi de sensei Cristian Schiopu. Potrivit acestuia, cu cât se apropie o competiţie importantă, cu atât emoţiile sunt mari pentru cei implicaţi. „Considerăm că sportivii noștri au făcut tot ce au putut pe tatami și au arătat că avem valoare. Am urcat de 17 ori pe podium, noi fiind prezenți cu 10 concurenți, toți aceștia concurând la secţiunile fighting și ne-waza (Brazilian Ju-jitsu)”, a spus Cristian Schiopu. Cei 10 „fantastici” de nota 10 sunt: Artene Vlad, Neagu Mihail, Ureche Gabriel, Popa Denisa Ștefania, Stoican Alis Maria, Neau Alexandra, Buzea Simina, Mihalca Izabella, Catalina Norbert și Măsar Răzvan.

Clasamentul celor 15 cluburi participante, ce a fost efectuat în funcţie de numărul şi „strălucirea” medaliilor, ne-a clasat pe Locul I la proba de Ne-Waza cu un total de 24 de puncte și pe locul V la proba de Fighting cu 31 de puncte.

Noi avem drumul nostru și asta se vede, investim în viitor, investim în potențial.

Şi cum toate rezultate de peste an nu au cum să treacă neobservate, performanţele sportivilor vor fi recompensate, la sfârşit de sezon, în cadrul Galei Festive ce va avea loc joi, 17 decembrie, la un restaurant din municipiu, acolo unde, de asemenea, vor fi premiați sponsorii și colaboratorii noștri care au contribuit la sprijinirea și dezvoltarea noastră, a frumoasei familii numită Show Time.

Conducerea Clubului Sportiv „Show Time”, acum la ceas aniversar (5 ani de Show Time) mulţumeşte tuturor celor ce s-au implicat în bunul mers al activităţii noastre, precum și Consiliului Local al municipiului Sf. Gheorghe care a sprijinit financiar o parte a cheltuielilor de deplasare la această cupă prin proiectele „Sfântu Gheorghe sprijină sportul”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.